Hotell i Prag

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Prag. Vi har valt de bästa hotellen som Prag har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen i Prag

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet i Prag är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet i Prag efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen eller ett lyxigt spahotell.

Familjehotell i Prag

Det finns många barnvänliga hotell i Prag, men ett område vi kan rekommendera är runt slottet, här finns flera lekplatser och öppna områden att springa runt på.

Bästa hotellen för vuxna i Prag

I Prag kan vi rekommendera NH Collection Carlo IV, ett lyxigt hotell centralt beläget i Prag. Här bor du i vackra rum och det finns även en wellnessavdelning med inomhuspool där ni kan koppla av efter en dag fylld med sightseeing.

Billigaste hotellen i Prag

Är du ute efter en prisvärd semester i Prag kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »