Resor
till
Nai Yang Beach

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
 • Enkel middagca 100–120:-
 • 1 liter vattenca 3:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaThailändska baht (THB)
 • Tidsskillnad+6 timmar
 • HuvudstadBangkok
 • SpråkThai
 • Folkmängdca 386 600 (Phuket)

Resor till Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

Nai Yang Beach hör till Phukets mysigaste stränder. Som gjord för strandliv och solnedgångsmiddagar. Vårt hotell passar både par och barnfamiljer som vill bo riktigt bra. Och nöjesmetropolen Patong ligger en knapp timmes bilresa bort.

Nai Yang Beach ligger på Phukets nordvästra kust. Den är både långsträckt och bred och inramas av skogar med höga casuarinaträd. Det känns lite som att lämna turistön bakom sig när du på väg till hotellet passerar ett buddhistiskt kloster där munkarnas brandgula dräkter hänger på tork. Men det är trots allt inte alltför stillsamt. En hel del restauranger, skrädderier och småbutiker har växt fram de senaste tio åren.

Restauranger och thaimassage

Nära stranden kan du slå dig ner i skuggan och njuta av den goda maten. Och på den lilla bygatan kan du unna dig en avkopplande fot- eller kroppsmassage till överkomligt pris. Den lokala frukt och grönsaksmarknaden som hålls på tisdagar och torsdagar ligger bara tio minuters promenad bort. Här kan du fynda solmogen mango, papaya och andra läckra frukter och grönsaker.

Familjelyxiga Phuket Marriott

Vårt hotell Phuket Marriott Resort & Spa är perfekt för både barnfamiljer och vuxna utan barn som vill bo riktigt bra. Hotellet ligger vid en liten strand intill nationalparken Sirinat, fem kilometer utanför Nai Yang. Du promenerar in till centrum längs med stranden. Vill du ha mer av shopping och nöjen tar du en taxi till köpcentret Turtle Village, Patong eller Phuket Town.

Nära till golfbanor

Reser du med ett grönt kort i bagaget ska du veta att det finns flera fina golfbanor i närheten av Nai Yang Beach. Blue Canyon Country Golf ligger bara 15 minuters bilresa härifrån och till Mission Hill Phuket Golf tar det cirka 25 minuter.

Utflyktstips

 • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
 • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
 • Djungeltrekking med kanot
 • Cykling på Koh Yao Noi

Direktflyg på vintern

I perioden när de flesta vill resa till Thailand har vi charterflyg direkt från både Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Luleå. Du kommer hit utan mellanlandningar på mellan tio och elva timmar. Under sommarhalvåret reser du med Thai Airways till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg (ca 1 tim) till Phuket. Som en bonus kan du då för bara några hundralappar extra byta resans två sista övernattningar mot två nätter på hotell Century Park i Bangkok.

Restyper i Nai Yang Beach