Resor
till
Kiwengwa

Pris från

...

Våra hotell

8 st

Prisnivå

Prisexempel från Zanzibar
  • Enkel middagca 80-150:-
  • 1,5 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaTanzanisk shilling (TZS)
  • Tidsskillnad+2 timmar
  • HuvudstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelska
  • Folkmängdca 1 300 000

Resor till Kiwengwa

Kiwengwa

Kiwengwa ligger på Zanzibars östkust och har en lång härlig sandstrand. Bekvämare än såhär kan semestern knappast bli. Här kan du nämligen välja mellan några av kustens mest högklassiga All Inclusive-hotell med pooler och aktiviteter.

Om du är ute efter en komplett semester där du knappt behöver lämna hotellområdet, så är det till Kiwengwa du ska resa. Flera av våra hotell här har både stora poolområden, aktiviteter, restauranger och spa.

Hotell med All Inclusive

I Kiwengwa är det All Inclusive som gäller. Och under vintern 2020/-21 kan du bland annat boka två av våra bästa hotell på ön:
TUI Blue Bahari där du får en semester med generös All Inclusive, träningspass, modern inredning och hög servicenivå.
Kiwengwa Beach Resort passar utmärkt för både familjer och vuxna som reser utan barn. Här finns flera poolområden och under dagarna ordnas lekar och aktiviteter.

Hur bekvämt det än är att bo på ett All Inclusive-hotell ska du inte missa att upptäcka Zanzibar utanför hotellområdet!

Magiska Stone Town

Ön är liten, ungefär lika stor som Öland, men rymmer mängder av spännande upplevelser. Du kan dyka och snorkla, spana efter delfiner och yoga på stranden. Väljer du en kryddtur får du inte bara doftminnen av vanilj, kanel och muskot utan också en fin lektion i öns historia. Att strosa bland sultanpalats och vackert snidade portar i den magiska – och charmigt nötta – gamla staden Stone Town är som att komma till en annan värld. Se fram emot Instamoments och sagolika solnedgångar.

Restyper i Kiwengwa