Porto Royal Bridges Hotel

  • Porto, Portugal

Om hotellet

  • WiFi

Centralt läge nära São Bentos

På Porto Royal Bridges Hotel bor du mitt i hjärtat av Porto och har nära till allt som staden erbjuder. Till Portos sevärda tågstationen som är klädd i kakel är det nära och till bron Ponte Dom Luís I kan du gå på en kort promenad. Hotellets rum är moderna och bekväma och här finns restaurang och bar.

Passa på att ta en promenad över den kända bron Ponte Dom Luís I och se utsikten över Portos byggnader och takåsar. Vid brofästet kan du även ta en tur med linbanan som bjuder på mer vackra vyer.

På hotellet finns:

  • WiFi
  • 24 h reception
  • Restaurang och bar

Alla rum/lägenheter har:

  • Bad/dusch och wc
  • WiFi

Vissa rum går att boka för fler än ordinarie antal, t ex ett dubbelrum som disponeras av tre. Tillkommande person(er) sover då i extrabädd, t ex viksäng eller bäddsoffa.

Här använder vi hotellets benämningar av rumstyper.

  • Antal rum : 70

Snabbfakta

Bar
Ja

Medeltemperatur i Porto

Adress & telefon

Adress
Rua De Sá Da Bandeira, 53, PORTO, Portugal

Viktig information

Reception 24 h
Ja
Antal rum
70
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
Incheckning
14:00-00:00
Utcheckning
12:00
HBTQ-vänligt
Ja
Kassafack i receptionen
Ja
Tvättservice
Ja

Rummen

WiFi
Ja

Mat & dryck

Bar
Ja
Frukost
Buffé
Frukostrum
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja
Rullstolstillgänglighet hotellområde
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ingen personal på det här resmålet, men med TUI-appen kan du nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Våra resor till Porto går med reguljärflyg, så reslängden är flexibel. Du kan förboka taxitransfer till ditt hotell genom att logga in på myTUI. Under semestern kan du nå oss dygnet runt via TUI-appen, sms eller telefon.

Transfertid

Från Portos flygplats Francisco de Sá Carneiro (OPO) är det 11 km in till stan. Bussar in till stan går utanför terminalen och tar beroende på trafik 20-40 minuter. Utanför terminalen ligger även taxi-stopp. Tunnelbana från flygplatsen tar ca 40 minuter och har sin hållplats ca 5 minuter från terminalen.

Du kan förboka taxitransfer till ditt hotell genom att logga in på myTUI.