Resor
till
Grand Baie

Pris från

...

Våra hotell

10 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 140:-
  • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaMauritiska rupier (MUR)
  • Tidsskillnad+3 timmar
  • HuvudstadPort Louis
  • SpråkEngelska, franska
  • Folkmängdca 1 263 000 (Mauritius)

Resor till Grand Baie

Grand Baie

Grand Baie är Mauritius mesta badort. Det är hit du ska resa om du vill ha nära till stränder, gatuliv, shopping, kvällsnöjen och restauranger från världens alla hörn. Du kan välja mellan bra hotell i olika prislägen och på vintern tar vi dig hit med bekvämt nonstopflyg.

Grand Baie är ett strandresmål med lite småstadskänsla. Två sandstränder kantar en stor vindskyddad bukt. Längs gågator och strandpromenader ligger småbutiker och många restauranger. Tre välfyllda shoppingcenter heter Sunset Boulevard, Grand Bazar och La Croisette.

Bo i stan eller en bit utanför

Mycket att välja på alltså, ändå är stämningen skönt lugn. Bebyggelsen är låg och partylivet ganska begränsat, även om det finns barer och några nattklubbar. Våra hotell ligger både inne i Grand Baie och vid olika stränder en bit utanför – klicka på fliken Karta för en översikt.

Fina stränder

Mauritius mest paradisiska stränder med vit sand och korallrev ligger kring Belle Mare på östkusten. Även här i Grand Baie är sandstränderna långa och fina, men lite smalare och ibland uppblandade med klippor och stenar.

Se dig om på Mauritius

Som helhet är Mauritius en färgstark och mångsidig ö. Med suverän dykning och snorkling, stora sockerrörsodlingar, tropisk regnskog och charmiga franskkoloniala städer. Befolkningen har rötter i både Afrika, Europa och Asien, vilket har skapat en spännande mix av kulturer.

Nonstopflyg på vintern

Unikt för oss på TUI är att vi under vinterns högsäsong flyger till Mauritius utan mellanlandningar med bekväma och tystgående Dreamlinerflyg. Året runt säljer vi dessutom paketresor med hotell och reguljärflyg. På sommaren har vi inga nordiska guider på ön, men du kan alltid nå vårt TUI Service Center via TUI-appen, telefon och sms.

Restyper i Grand Baie