Hotell på Malta

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Malta. Vi har valt de bästa hotellen som Malta har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Malta

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Malta är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet på Malta efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Malta.

Familjehotell på Malta

Om du letar efter ett familjehotell på Malta kan vi rekommendera db Seabank Resort + Spa, db San Antonio Hotel & Spa och Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands. Alla tre hotellen har separata barnpooler, lekplatser och internationell barnklubb.

Bästa hotellen för vuxna på Malta

Om du letar efter ett hotell för vuxna på Malta har vi flera hotell som är särskilt anpassade för vuxna som reser utan barn. Vi kan rekommendera det femstjärniga hotellet The Palace, Marina Hotel Corinthia Beach Resort som har spa, casino och restauranger, samt det moderna boutiquehotellet The George Urban Boutique Hotel.

Billigaste hotellen på Malta

Är du ute efter en prisvärd semester på Malta kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »