Resor
till
Marsa Alam

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Prisexempel från Coraya Bay
  • Pizzaca 90–100:-
  • 1 liter vattenca 3:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEgyptisk pund (EGP)
  • Tidsskillnad+1 timme
  • HuvudstadKairo
  • SpråkArabiska
  • Folkmängd95 690 000

Resor till Marsa Alam

Marsa Alam

Sol och bad, snorkling och bekvämt semesterliv på hotell som har allt från stora pooler till sportaktiviteter och restauranger vid havet. Det väntar dig vid Marsa Alam, kuststräckan utmed Röda havet som är en av världens mest berömda platser för snorkling och dykning.

Hit ska du åka om du vill ha en semester med en lång rad av slappa dagar framför dig – och allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Alla våra hotell ligger vid stranden längs den fina Marsa Alam-kusten och eftersom de ligger väldigt utspridda så är det på hotellen allt händer. Däremellan finns inte mycket annat än utsikt över ett storslaget ökenlandskap. Marsa Alam är ett av världens mest solsäkra resmål, det regnar ordentligt högst en gång om året, så du behöver inte direkt kolla några väderappar.

Hotell direkt vid stranden

Oavsett vilket hotell du väljer bor du vid stranden och har många faciliteter inom bekvämt räckhåll. All Inclusive ingår så att du fritt kan ta för dig av välfyllda bufféer, poolsnacks och iskalla drycker. Hotellen ordnar aktiviteter som beachvolleyboll, vattengympa och kvällsunderhållning.

Dykning och snorkling

Marsa Alam-kusten är känd för sina korallrev och sitt varma och klara vatten som gör det enkelt att uppleva Röda havets undervattensvärld. Här omkring kan du få se allt från papegojfisk och sjökor till delfiner och havssköldpaddor. Du kan förstås snorkla på egen hand men vill du ha ut ännu mer av din resa kan du boka dykutflykter via oss.

Port Ghalib – med exklusiv marina

Inte långt från flygplatsen ligger Port Ghalib, en elegant badort som är uppbyggd för turismen. Förutom stränder och högklassiga hotell finns här restauranger, shopping, sportaktiviteter och palmkantade promenadstråk. Port Ghalibs hjärta är marinan med en handfull restauranger och småbutiker där du kan hitta kläder, skor, kryddor, parfym, papyrus och orientaliska prydnadsföremål. En bit därifrån finns även det mindre shoppingområdet The Khan byggt som en traditionell egyptisk basar. Det finns inga allmänna kommunikationer till Port Ghalib från hotellen längs kusten vid Marsa Alam, men fråga på hotellet om de kan hjälpa till att ordna transport.

Utflyktstips

Restyper i Marsa Alam

Rekommenderade hotell - Marsa Alam

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Marsa Alam Visa alla hotell på Marsa Alam-kusten