Rabatter och Kampanjer

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Andra frågor

Får jag rabatt som Coop-medlem?

Du tjänar både poäng och får rabatt på våra resor. När du bokar en resa med TUI får du minst 800:- rabatt/bokning och 1 Coop-poäng per krona på resans slutpris.

Rabatten ges för nybokningar som görs på www.coop.se/tui minst 90 dagar före avresan. Gäller paketresor med charterflyg och reguljärflyg. Rabatt ges ej på endast flygresor. Du tjänar poäng för alla resor, även om du bokar mindre än 90 dagar före avresa. 

För att kunna få Coop-rabatten och samla poäng för din resa ska du göra följande:

  • Logga in på www.coop.se/tui med ditt Coop-medlemsnummer då det är dags att boka din resa. Rabatten dras automatiskt och visas i din prisspecifikation mot slutet av din bokning, innan bokningen bekräftas. Det är viktigt att du använder Coops egna länk, eftersom endast bokningar gjorda via denna länk ger rabatt/poäng. 
  • Lägg till ditt Coop-medlemsnummer på ditt TUI-konto. Om du inte redan har ett TUI-konto kan du klicka här för att skapa ett konto. Du lägger till medlemsnumret till ditt TUI-konto under fliken "Inställningar" under "Partners". 

Läs mer om våra erbjudanden för Coop-medlemmar här

Hur får jag TUIs Nyhetsbrev?

 ​​​​​​Vill du ta del av aktuella erbjudanden, få inspiererande restips och fynd?

Börja prenumerera på vårt Nyhetsbrev. Här har du möjligheten att ta del av nyheter, erbjudanden, få tips på resmål och information om kommande säljsläpp - rätt ned i inkorgen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev.

Kan jag samla poäng som Scandic Friends-medlem?

Ja, poäng ges på nybokade paketresor med charter gjorda på TUI.se. Du får 1 Scandic Friends-poäng per krona på resans totala slutpris.

För att kunna samla Scandic Friends-poäng för din resa ska du göra följande:

  • Då det är dags att boka din resa använder du länken på Scandics hemsida för att länkas till TUI. Det är viktigt att du använder Scandics egna länk, eftersom endast bokningar gjorda via denna länk ger poäng. 
  • Lägg till ditt Scandic Friends-medlemsnummer på ditt TUI-konto. Om du inte redan har ett TUI-konto kan du klicka här för att skapa ett konto. Du lägger till medlemsnumret till ditt TUI-konto under fliken "Inställningar" under "Partners". 

Du som är Scandic Friends-medlem kan använda dina Scandic-poäng för att köpa TUI-presentkort i Scandic Friends Shop-nätbutiken. 

Läs mer om våra erbjudanden för Scandic Friends-medlemmar klicka här. 

Kan vi få rabatt på en gruppresa?

Om ni önskar resa i ett större sällskap men är färre än 30 fullt betalande personer erbjuder vi rabatten "Res tio - betala för nio". Läs mer om erbjudandet och dess villkor här. 

Det är möjligt att få grupprabatt om ni är fler än 30 fullt betalande personer som ska resa. Grupprabatt gäller endast för utvalda avresor med charterflyg som ligger utanför skolornas lovdagar. Vi erbjuder inte grupprabatt på paketresor med reguljärflyg. Kontakta vår kundservice för mer information och bokning. 

Läs mer om gruppresor här. 

Vad finns det för erbjudanden?

Du kan ta del av aktuella erbjudanden på vår hemsida under fliken "Erbjudanden". På den sidan har vi samlat våra bästa erbjudanden och aktuella kampanjer. Läs mer här.

Följ även gärna oss på Facebook, då det även där kan förekomma erbjudanden & tävlingar.

Var anger jag kampanjkoden?

Har du fått en kampanjkod fyller du i den i sista skedet av bokningsprocessen då du bokar din resa på tui.se. När du har hittat din resa och är på sista steget som heter "Boka", lägger du in Kampanjkoden längst upp på sidan. 

Kampanjkoden har alltid en angiven period för hur länge rabatten går att använda. Efter passerad giltighetstid är det tyvärr inte längre möjligt att tillgodoräkna sig rabattkoden. 

Skulle det uppstå några problem är du självklart välkommen att ta kontakt med oss. 

Vilka fördelar får jag med TUI Card?

TUI Card är mycket mer än bara ett betal/kreditkort. Med TUI Card samlar du poäng för alla dina köp och kan växla in dessa poäng som presentkort hos oss på TUI. Du kan även räntefritt dela upp din resas pris i delbetalningar, och mycket mer. 

Läs mer om TUI Cards fördelar samt ansök om kortet här. 

Kategorier

Välj bland kategorierna här nedanför för att få svar på din fråga.

Hittade du inte svaret?

Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Oavsett om du vill boka en resa eller undrar över något inför, under eller efter din resa. Hör av dig till oss här.

Kontakta oss