Presentkort

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Andra frågor

Hur betalar jag med mitt presentkort?

 ​​​​​Korten gäller som betalning för resor bokade på tui.se och via våra återförsäljare, inklusive charterresor och paketresor med flyg och hotell.  Du kan betala delar av eller hela resan med presentkort per telefon och här på webben. Det är möjligt att betala resan med upp till två presentkort på webben. Du följer enkelt instruktionerna i betalningsdelen på myTUI. 
Önskar du att betala med fler än två presentkort behöver du kontakta vår kundservice.  

Presentkort kan inte användas som betalningsmedel på resmålet, till utflykter eller med köp på TUI fly som t ex taxfree eller sittplatsreservation.

Läs mer om presentkort här. 

Hur kan jag se giltighetstid och saldo på mitt presentkort?

Våra presentkort har generellt en giltighetstid på 3 år. Utgångsdatum står markerat i SMS/e-postmeddelandet du mottagit med presentkortet.

Här kan du se saldo och giltighetstid för ditt specifika presentkort: Se presentkortssaldo »

Det går inte att förlänga presentkortets giltighetstid. Presentkortet kan användas som betalning på resor som har avresedatum efter presentkortets utgångsdatum, men presentkortet bör användas för att betala resan innan det går ut. 

Läs mer om presentkort här. 

Vad gör jag när jag köpt ett presentkort via e-post, men inte fått det?

Om du har en @hotmail.se, @hotmail.com adress händer det att mailet fastnar i spamfiltret och då hamnar mailet i mappen skräppost.

Om du fortfarande inte hittar presentkortet, kontakta oss. Vi behöver då referensnumret som finns på kvittot du fick när du köpte presentkortet. Med den informationen kan vi skicka ett nytt elektroniskt presentkort till dig.

Läs mer om presentkort här. 

Vad ska jag tänka på vid köp av TUIs presentkort i andra hand?

 ​Vid köp av TUIs presentkort i andra hand, t ex på blocket.se eller tradera.se, var noga med att först verifiera att presentkortet är giltigt. Det kan du göra här. 

Se till att ha presentkortet i din ägo och hantera själv betalningen av din resa.

Läs mer om presentkort här.  

Kategorier

Välj bland kategorierna här nedanför för att få svar på din fråga.

Hittade du inte svaret?

Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Oavsett om du vill boka en resa eller undrar över något inför, under eller efter din resa. Hör av dig till oss här.

Kontakta oss