Våra kunders bästa hotelltips för familjen

Har du svårt att bestämma vilket familjehotell du ska välja? Läs vilka hotell våra kunder rekommenderar och vad de uppskattade bäst på just det hotellet.

TUI Blue Nausicaa Beach

Namn: Carin Fröjd
Ålder: 41 år
Vilka var med på resan? Min sambo Thomas, vår son Axel 4 år, min pappa Bernt, min storebror Marcus, svägerska Bella och deras dotter Felicia 15 år.
Vilket hotell besökte ni? TUI Blue Nausicaa Beach, Fig Tree Bay, Cypern.
Vad var bäst med TUI Blue For Families? Det fanns något som passade oss alla och vi hann verkligen umgås mycket.
Vad tyckte du om maten? Vi älskade maten där, bästa all inclusive som vi varit på. På kvällarna åt vi på bufferestaurangen som hade olika tema varje kväll. Tips att sitta ute, där det var mycket lugnare.
På dagarna åt vi på lite olika tider så då passade poolbaren oss perfekt. De tillredde maten medan vi väntade, vilket gjorde den fräsch och god. Sedan tog vi med oss maten till våra solstolar. Vi valde att ligga på ett lite lugnare område nära lekplatsen och det fanns alltid gott om solstolar.
Insidertips: Ta med snorklingsutrusting, väldigt fint vatten.

naussica room
Härliga rum på TUI Blue Nausicaa Beach

TUI Blue Atlantica Aegean Blue

Namn: Aramis Lorentzen
Ålder: 8 år
Vilka var med på resan? Min mamma, pappa och lillasyster som är 3 år.
Vilket hotell besökte ni? TUI Blue Atlantica Aegean Blue på Rhodos i Grekland.
Vad var bäst med TUI Blue For Families? Vattenlandet, barnklubben, att vara med på Download på kvällen och glassbuffén.
Vad gjorde ni i barnklubben? Olika grejer. Det var skattjakt, vattenkrig, robotverkstad, chokladparty, femkamp. Allt var kul!
Vad tyckte du om maten? Den var god. En dag fick man göra sin egen hamburgare, smoothies till frukost var jättegoda och det fanns mycket god frukt som melon och jordgubbar.
Insidertips: Klättra upp på berget bredvid hotellet på morgonen. Jag och pappa gjorde det en morgon när solen gick upp, det var roligt och lite jobbigt.

Aegean Blue Rhodos
TUI Blue Atlantica Aegean Blue har väldigt höga kundbetyg.

TUI Blue Bellevue i Rabac, Kroatien

Namn: Ann-Louise Paulsson
Ålder: 49 år
Vilka var med på resan? Min sambo Johan samt vår son William som är 10 år
Vilket TUI Blue For Families besökte du? TUI Blue Bellevue i Rabac, Kroatien
Vad var bäst med hotellet? Fantastiskt fint hotell med stora och fräscha rum, underbart läge precis vid havet samt flera stora pooler. Att man kan träffa Bamse på hotellet är också ett stort plus.
Vad tyckte du om maten? Maten var toppen, vi gillade verkligen både buffén samt middagen på Tavernan. Allra godast var pizzan på buffén.
Insidertips: Strandpromenaden från hotellet till Rabac är otroligt fin. På vägen till Rabac rekommenderar jag att man stannar till och köper en glass på glassbaren Pingo. Om du inte orkar gå tillbaka kan du ta det lilla tåget som går fram och tillbaka mellan hotellet och Rabac en gång i timman.

TUI Blue Bellevue i Istrien
TUI Blue Bellevue i Istrien, Kroatien.

Blue Star Paraiso de Alcudia

Namn: Jonas Stolpe
Ålder: 37 år
Vilka var med på resan? Jag, min fru, våra två barn på 9 och 6 år.
Vilket hotell besökte du? Blue Star Paraiso de Alcudia på Mallorca.
Vad var bäst med hotellet? Jag gillar nästan allt med hotellet; storleken (inte för stort och inte för litet), poolen, restaurangens mat, personalens service, läget är perfekt (direkt vid bästa delen av Alcudia-stranden och med promenadavstånd till hamnen), maten och att det finns ett fint lekhus för barnen.
Vad tyckte du om maten? Maten är fantastisk. Bra frukost med stort utbud av frukt, gott kaffe och gott bröd. Middagsbufféerna är varierade och det finns något för alla. Och det finns alltid bra plock som oliver, ost och chark.
Insidertips: Nedanför hotellet, lite till vänster (i riktning mot hamnen) ligger Seasoul Beach Club – mysig strandbar med glass, fräsch sallader, pizza och iskall dryck. Både barnvänligt och instagramvänligt!

bluestar alcudia
Blue Star Paraiso de Alcudia har allt för en perfekt familjesemester.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Namn: Lina Skarman
Ålder: 43 år
Vilka var med på resan? Min man Kalle och tre barn; Lydia 4 år, Sigrid 3 år, Albert 1 år.
Vilket hotell besökte du? TUI Blue Atlantica Aegean Park på Rhodos i Grekland.
Vad var bäst med TUI Blue For Families? Fantastiskt familjehotell. Väldigt bra underhållning för rastlösa barn från morgon till kväll. Barnen älskade Bamseklubben som hade riktigt duktig personal. Barnen pratar fortfarande om Bamseklubben långt efter vi kommit hem från resan.
Vad tyckte du om maten? Vi var väldigt nöjda med maten, All Inclusive ingick. Grekisk sallad med fetaost var favoriten. Det fanns stort utbud även till barnen som verkligen uppskattade frukostbuffén.
Insidertips: Ta med mat/fruktsallad från snacksbaren och gå ned till stranden på eftermiddagen. Mycket vackert med de höga bergen och mysigt att se getterna från berget på stranden.

aegean park
På TUI Blue Atlantica Aegean Park erbjuds många swim up-rum.

TUI Blue Tres Vidas

Namn: Sandra Lif
Ålder: 44 år
Vilka var med på resan? Jag, min man och våra två barn på 5 och 8 år.
Vilket hotell besökte du? TUI Blue Tres Vidas på Gran Canaria
Vad var bäst med TUI Blue For Families? Det var nog simskolan. Riktigt bra simlärare och vår yngsta hade roligt och utvecklades mycket under veckan.
Vad tyckte du om maten? Vi valde bort all inclusive och åt en blandning av mat i lägenheten, mat på olika restauranger i området och restauranger vi nådde med vår hyrbil runt om på Gran Canaria. Favoriterna under veckan var olika skaldjursrätter, allt från paella med skaldjur till pasta med bläckfisk.
Insidertips: Vi var verkligen nöjda med att ha valt en lägenhet med privat poolaccess. Vi vuxna kunde njuta i lugn och ro medan barnen kunde leka av sig i poolen.

Tres vidas gran canaria
Direkt utgång till pool är extra semesterlyx.