Våra kunders favorithotell på Samos

2019-05-03
Marie L
Våra kunder älskar Samos, det syns på de höga betygen! Här har vi samlat fem hotell som våra kunder verkligen tycker om, som alla fått över 8 av 10 i betyg.

Det är oftast ett säkert kort att välja ett hotell med högt kundbetyg. Bokar du något av hotellen i listan nedan kommer du med stor sannolikhet att bli väldigt nöjd med din semester, precis som tidigare resenärer varit.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Barnfamiljernas paradis, direkt vid stranden utanför Pythagorion. Blue Star Doryssa Seaside Resort är byggt som en liten grekisk by med gränder, butiker och små torg. Då hotellet tillhör Blue Star-konceptet kommer Bamse på besök flera gånger i veckan och det ordnas aktiviteter för både stora och små.

Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI
Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.

2. Sirena Residence & Spa

Ett mysigt hotell med familjär atmosfär. Sirena Residence & Spa ligger på promenadavstånd till stranden och Votsalakias lilla centrum. Runt poolområdet ligger de pastellfärgade husen och i trädgården bor tama sköldpaddor. Ett perfekt hotell för dig som söker avkoppling i en härlig miljö.

Sirena Residence & Spa - TUI
Sirena Residence & Spa i Votsalakia.

3. Kalidon Panorama

Hotellet som just nu har det högsta kundbetyget av alla våra hotell på Samos! Kalidon Panorama har ett avskilt läge uppe på en höjd ovanför Kokkaribukten. Här råder lugnet och hotellet passar därför dig som är ute efter en rofylld semester.

Kalidon Panorama - TUI
Kalidon Panorama i Kokkari.

4. Doryssa Boutique

Ett modernt och bohem-chict hotell för vuxna med endast 25 rum. Doryssa Boutique ligger ca 2 km utanför Pythagorion och har en stor härlig pool omgiven av solsängar. Varför inte hyra en cykel och utforska omgivningarna?

Doryssa Boutique - TUI
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Ett familjeägt hotell med personlig service. Fito Aqua Bleu Resort ligger precis vid stranden en bit ifrån Pythagorions hamn och är ett av Samos äldsta och mest välkända hotell. Från poolområdet har du fin utsikt över bergslandskapet.

Fito Aqua Bleu Resort - TUI
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Hoppas att du nu fått lite inspiration till planerandet av din Samosresa! Här hittar du alla våra hotell på Samos.

Liknande inlägg

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

7 tips till Da Nang

En resa till Da Nang bjuder på spännande aktiviteter för store och små. Hamnstaden har länge varit en dold pärla för resenärer till Vietnam. Staden är perfekt för den som vill kombinera sol och bad med spännande utflykter till Hue och Hoi An. Här nedan delar vi med oss av våra bästa resetips till Da Nang.
Towe A Towe A 2019-08-19