Våra kunders favorithotell på Samos

2019-05-03
Marie L
Våra kunder älskar Samos, det syns på de höga betygen! Här har vi samlat fem hotell som våra kunder verkligen tycker om, som alla fått över 8 av 10 i betyg.

Det är oftast ett säkert kort att välja ett hotell med högt kundbetyg. Bokar du något av hotellen i listan nedan kommer du med stor sannolikhet att bli väldigt nöjd med din semester, precis som tidigare resenärer varit.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Barnfamiljernas paradis, direkt vid stranden utanför Pythagorion. Blue Star Doryssa Seaside Resort är byggt som en liten grekisk by med gränder, butiker och små torg. Då hotellet tillhör Blue Star-konceptet kommer Bamse på besök flera gånger i veckan och det ordnas aktiviteter för både stora och små.

Blue Star Doryssa Seaside Resort - TUI
Blue Star Doryssa Seaside Resort i Pythagorion.

2. Sirena Residence & Spa

Ett mysigt hotell med familjär atmosfär. Sirena Residence & Spa ligger på promenadavstånd till stranden och Votsalakias lilla centrum. Runt poolområdet ligger de pastellfärgade husen och i trädgården bor tama sköldpaddor. Ett perfekt hotell för dig som söker avkoppling i en härlig miljö.

Sirena Residence & Spa - TUI
Sirena Residence & Spa i Votsalakia.

3. Kalidon Panorama

Hotellet som just nu har det högsta kundbetyget av alla våra hotell på Samos! Kalidon Panorama har ett avskilt läge uppe på en höjd ovanför Kokkaribukten. Här råder lugnet och hotellet passar därför dig som är ute efter en rofylld semester.

Kalidon Panorama - TUI
Kalidon Panorama i Kokkari.

4. Doryssa Boutique

Ett modernt och bohem-chict hotell för vuxna med endast 25 rum. Doryssa Boutique ligger ca 2 km utanför Pythagorion och har en stor härlig pool omgiven av solsängar. Varför inte hyra en cykel och utforska omgivningarna?

Doryssa Boutique - TUI
Doryssa Boutique i Pythagorion.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Ett familjeägt hotell med personlig service. Fito Aqua Bleu Resort ligger precis vid stranden en bit ifrån Pythagorions hamn och är ett av Samos äldsta och mest välkända hotell. Från poolområdet har du fin utsikt över bergslandskapet.

Fito Aqua Bleu Resort - TUI
Fito Aqua Bleu Resort i Pythagorion.

Hoppas att du nu fått lite inspiration till planerandet av din Samosresa! Här hittar du alla våra hotell på Samos.

Liknande inlägg

Miniguide till Marmariskusten i Turkiet

Vid den turkosa kusten omkring Marmaris i sydvästra Turkiet hittar du härliga semesterorter som Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Vad skiljer dem åt och vilket ställe passar just dig? Vi hjälper dig välja.
Eva S Eva S 2019-05-23

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

Resebloggar som väcker reslust - våra tips

Läser du det här letar du sannolikt efter inspiration till ditt nästa äventyr. Kul! Här listar vi resebloggar som med hjälp av vassa skildringar, fina bilder och lokala tips hjälper oss reseälskare att checka av nästa resmål från vår bucketlist.
Emma J Emma J 2019-05-06