TUI Blue For Families – våra bästa familjehotell

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vet att poolen är ett stormande världshav och trivs bäst när hela familjen är samlad. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Families, som tidigare hette TUI Family Life.

TUI Blue For Families är det mycket som är sig likt. Bamse och Captain T kommer fortfarande på besök. I The Hangout är det fortfarande föräldrafritt och på Taverna serveras fortfarande spännande smårätter från det lokala köket.

Men det är också mycket nytt för precis som semester kan bli ett tillfälle att uppleva något nytt som förändrar har våra flaggskeppshotell också förändrat sig. För att kunna ge dig en semester som blir ett tillfälle att komma varandra närmare men också för att få tid till nya upptäckter i livet.

Något som också fortfarande är kvar är TUIs simskola. Hos oss kan alla barn få ett sommarminne som inte kräver extra plats i bagaget när ni åker hem.

TUI Blue For Families Eja Simskola

Simskola med Eja på TUI Blue

Eja är en av våra simskolelärare på TUI Blue. Redan som nioåring började hon tävlingssimma och vid fjorton år lede hon sin första simskola. Då är det inte kanske så konstigt att hon nu hamnat på ett av våra flaggskeppshotell i SarigermeTUI Blue Tropical.

"Alla kan lära sig att simma - du måste bara hitta vad som funkar för dig och det är där jag kommer in i bilden." - Eja

I hennes simskola på TUI Blue Tropical hjälper hon barnen att ta inte bara sommarens första simtag – utan det allra första simtaget. Vi är så säkra på den saken att alla våra simskolor för barn över 5 år har en första-simtagen-garanti! Läs mer om vår simskola och på vilka familjehotell du hittar den här.

Annorlunda men bra på TUI Blue

Visst kan det hända att Eja saknar spänningen med att tävla men hon gör fortfarande det hon älskar allra mest – simma.

“Jag försöker alltid få tid för mig själv varje dag för att simma ett par längder i poolen eller för att ta en simtur i havet.” - Eja

Sättet hon får arbeta med sin passion har bara förändrats lite och att hjälpa barnen hitta självförtroende för att ta det där allra första simtaget är en givande på ett nytt sätt.

tui for families crawlskola
På alla våra TUI Blue For Families med simskola för barn finns även crawlskola för vuxna!

Crawlskola för vuxna på TUI Blue

Givetvis är det inte bara barnen som får chansen till nya upplevelser på TUI Blue. På alla våra TUI Blue-familjehotell med simskola finns också crawlskola för vuxna så hela familjen får lära sig något nytt tillsammans!

TUI Blue – For Families med simskola

  • TUI Blue Alcudia Pins - Mallorca
  • TUI Blue Nausicaa Beach - Cypern
  • TUI Blue Atlantica Agean Park - Rhodos
  • TUI Blue Atlantica Agean BlueRhodos
  • TUI Blue Atlantica Caldera BeachKreta
tui blue for families bellevue kroatien
Nedan hittar du länk till flera av våra flaggskeppshotell TUI Blue For Families, till exempel mysiga TUI Blue Bellevue i Kroatien.