Toppval på Kap Verde - Melia Hotels

2018-11-21
Towe A
Sal på Kap Verde har många härliga hotell. Här tipsar vi om tre toppval vid stranden norr om Santa Maria. Ett hotell för bara vuxna och två hotell som passar utmärkt om du reser med barn eller utan.

Melia Dunas Beach Resort

På Sal i Kap Verde, norr om staden Santa Maria, ligger Melia Dunas Beach Resort. Hotellet ligger precis vid stranden och är uppdelat i olika zoner där du själv kan välja om du vill vara i den lugna vuxendelen eller i den mer fartfyllda familjedelen. Hotellet har totalt sex pooler varav tre för barn samt ett spa med inomhuspool.
För barnen finns lekplats, minidisco och barnklubb. Dessutom har hotellet gym, tennnisbanor, biljardbord och beachvolleyboll.
All Inclusive ingår i priset och du kan välja att äta lunch i huvudrestaurangerna Aqua och Atlantis eller i poolrestaurangen. Middag äter du i bufférestaurangen eller hotellets kapverdiska restaurang Sahel eller grillrestaurangen Rancho.
Det är tre kilometer till Santa Maria och hotellet har direktbuss dit flera gånger om dagen.
Detta hotell passar för par, familjer, yngre och äldre. Alla kan hitta sin del och ytorna är enorma.

Sensimar Cabo Verde Resort

Detta vuxenhotell är helt nybyggt och ligger på stranden på Sal, Kap Verde. På Sensimar Cabo Verde Resort finns allt du behöver för en perfekt semesterresa, två stora pooler, spa, gym och bra mat. Runt poolen finns solstolar utställda och även på stranden, hotellet har fler solstolar än gäster vilket gör att det alltid finns plats. Det finns gott om swim-up rum att boka om du vill ha egen utgång till pool.
All Inclusive ingår i priset och det finns hela fyra restauranger att välja bland; huvudrestauranger Merkado samt tre à la carte-restauranger. Vid poolen finns en poolbar och de har även en Bellinibar.
Det är tre kilometer in till Santa Maria centrum och nere på stranden finns Sals enda beachclub.
Detta hotell passar dig som reser utan barn, som vill ha avkoppling, ladda batterierna och vill ha mat utöver det vanliga.

Sol Dunas Resort ligger vid havet norr om Santa Maria. Här finns tre pooler varav en separat barnpool. All Inclusive ingår i priset och du äter i en utav de tre bufférestaurangerna eller i snackrestaurangen O'Grille.
På SOl Dunas är dubbelrummen ljust inredda och det finns också familjerum med plats för fyra personer.
Vill du träna finns gym, poolaktiviteter, spa, yoga och pilates och för barnen finns en lekplats.

Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort ligger vid havet norr om Santa Maria. Här finns tre pooler varav en separat barnpool. Då poolerna är stora och det finns gott om solstolar blir det aldrig trångt. All Inclusive ingår i priset och du äter i en utav de tre bufférestaurangerna eller i snackrestaurangen O'Grille.
På Sol Dunas är dubbelrummen ljust inredda och det finns också familjerum med plats för fyra personer.
Vill du träna finns gym, poolaktiviteter, spa, yoga och pilates och för barnen finns en lekplats och vattenrutschkana.
Hotellet har en buss som går till Santa Maria flera gånger om dagen och vill man hyra egen bil går det också bra.
Detta hotell passar dig som reser med barn, vill vara nära stranden och ha stort poolområde.

För att få mer inspiration till Kap Verde, läs våra tips till det aktiva Kap Verde.

Liknande inlägg

Durres riviera – solsemester med en twist

Ofta känner du att det kunde vara var som helst vid Medelhavet. Till exempel när du sträcker ut dig på solsängen, beställer ett glas bubbel i strandbaren eller plaskar runt med trampbåt. Samtidigt bjuder Durres riviera på unika upplevelser av mat, kultur och stadsliv. Läs vidare om du vill ha det bästa av två världar.
Astrid S Astrid S 2019-08-24

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

Bästa utflykterna på Phuket – från kultur till äventyr

Fyll dina sinnen (och ditt Instagramkonto) med nya intryck bortom hotellpoolen. Thailands största ö Phuket är otroligt rik på upplevelser. Här tipsar vi om allt från snorkling till djungelvandring, buddhistiska tempel, matlagningskurs, flowriding och att bada med elefanter.
Astrid S Astrid S 2019-06-18

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10