Jacuzzi på rummet

2017-11-09
Jonas S
Att åka på sparesor är något som bara ökar i popularitet. Och det är kanske inte så konstigt – få saker är väl så härligt avkopplande som att glida ner i en bubbelpool. Men det är inte bara i mörker och kyla som en jacuzzi kan liva upp; bubblorna kan även förhöja avkopplingen på solsemestern. Och för dig som är ute efter den ultimata lyxkänslan – vad sägs om att boka ett rum med en alldeles egen jacuzzi?

Spa-känslan på rummet

Bröllopsresa, kompistripp eller familjesemester? Här listar vi några favorithotell för par, familjer och vänner. Hotellen ligger i Thailand, Mexico, Dominikanska republiken, Mauritius och Grekland.

Hotellen har egna spa-avdelningar där du kan njuta av olika behandlingar, ta en bastu eller kanske en parmassage nere vid havet (som på TUI Sensatori Resort Azul Mexico). Ta sedan med dig spa-känslan upp på rummet och hoppa i din privata jacuzzi.

7 hotell där du kan boka lyxen att ha egen jacuzzi på rummet

  1. TUI Sensatori Resort Riviera Cancun är ett förstklassigt All Inclusive-hotell med badkar med jetstrålar i alla rum. Hotellet passar både par och barnfamiljer och är sinnrikt uppdelat för att passa alla generationer, både vad det gäller boende och aktiviteter.

  2. Lindos Blu Hotel & Suites – vackert beläget i en sluttning ner mot sandstranden i Lindos på Rhodos. Hotellet är mycket omtyckt och får toppbetyg av TUIs gäster. På hotellet hittar du tennis, träningslokal och eget spa. Här kan du bo i ett dubbelrum Deluxe med stor balkong och jacuzzi.

  3. Blue Star Royalton Riviera Cancun har ett tiotal pooler, en liten splash-park för barn och ett lyxigt spa. Dessutom har alla rum en egen jacuzzi!

  4. Även på Hideaway at Royalton Riviera Cancun har alla rum jacuzzi och om det inte räcker kan du även boka en juniorsvit med poolaccess. Hideaway är en avskild del av det Royalton Riviera Cancun som välkomnar gäster över 18 år. Här finns allt du behöver för en avkopplande semester: gym, lyxigt spa och stort utbud av restauranger och barer.

  5. Om inte Mauritius i sig känns tillräckligt lyxigt så kanske egen jacuzzi på ett barnfritt All Inclusive-hotell direkt vid stranden kan övertyga dig? I TUI Sensimar Lagoon Mauritius spa kan du och din partner unna er en välgörande parmassage och slappa i relaxavdelningen.

  6. På Memories Splash Punta Cana kan du kombinera lugn lyx och spa-behandlingar med action och fartfyllt vattenland – rum med jacuzzi finns att boka.

  7. TUI Sensimar Koh Samui är ett modernt designhotell på nordöstra Koh Samui. Här bor du precis vid stranden och kan boka rum med egen jacuzzi. I hotellets spa kan du varva ned med olika kropps- och skönhetsbehandlingar och massage.

Liknande inlägg

Durres riviera – solsemester med en twist

Ofta känner du att det kunde vara var som helst vid Medelhavet. Till exempel när du sträcker ut dig på solsängen, beställer ett glas bubbel i strandbaren eller plaskar runt med trampbåt. Samtidigt bjuder Durres riviera på unika upplevelser av mat, kultur och stadsliv. Läs vidare om du vill ha det bästa av två världar.
Astrid S Astrid S 2019-08-24

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

Förläng Pride med en resa

I Stockholm går Prideparaden av stapeln den tredje augusti 2019. Men varför nöja sig med Stockholm? Här berättar vi hur du förlänger Pride med en resa och hur du kan "tjuvstarta" Pride 2020.
Towe A Towe A 2019-07-12

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10