Hotell på Cypern där All Inclusive ingår

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, bröd, kolgrillat kött… Det cypriotiska köket har influenser från hela Medelhavet och även Mellanöstern. Tänk dig att kunna frossa i dessa godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här vi tagit fram fem olika hotell på Cypern där All Inclusive ingår!

1. TUI Family Life Nausicaa Beach

Precis vid havet och på gångavstånd från Fig Tree Bays centrum ligger vårt uppskattade familjehotell TUI Family Life Nausicaa Beach. Här kan du bada från bryggor direkt vid hotellet och föredrar du strand är det bara ett par hundra meter till sandstranden. Som på alla våra Family Life-hotell finns barnklubbar, träningspass med Les Mills, underhållning, Bamse och mycket mer.

Family Style Dining på Taverna
Förutom buffémåltiderna ingår restaurang Taverna en gång i veckan. Här serveras cypriotisk meze (lokala smårätter) på gemensamma fat som hela familjen delar på, vi kallar det Family Style Dining. Under dagen bjuds det på snacks, glass och frukt.

TUI Family Life Nausicaa Beach
TUI Family Life Nausicaa Beach i Fig Tree Bay.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Ett exklusivt hotell i lugna omgivningar som passar både familjer och par. Vill du lyxa till det lite extra så kan du boka ett rum med direkt utgång till pool i Privilege-delen. Blue Star Atlantica Mare Village har två poolområden där ett av dem ligger precis intill den långgrunda stranden. Bamse kommer på besök flera gånger i veckan och det ordnas aktiviteter för de som vill.

Tre à la carte-restauranger
Bufféer i all sin ära, här ingår även middagar i tre à la carte-restauranger där du kan välja på italienskt, grekiskt eller grillat. Självklart kan du också hämta snacks, dryck och kaffe med tillbehör under dagen.

Blue Star Atlantica Mare Village - TUI
Blue Star Atlantica Mare Village i Ayia Napa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa är ett prisvärt hotell nära både Ayia Napas centrum och Limanaki-stranden. Med mycket aktiviteter och underhållning är detta ett hotell med livfull stämning. Men självklart går det lika bra att bara chilla vid poolen. Hotellet får ofta beröm för sin goda mat och höga servicenivå!

Vegetariska alternativ
Alla bufféer som serveras på hotellet har vegetariska alternativ. Flera gånger i veckan är det temakvällar och show cooking. Här kan du njuta av maten på hotellets utomhusterrass!

SuneoClub Atlantica Sancta Napa - TUI
SuneoClub Atlantica Sancta Napa i Ayia Napa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort ligger uppe på en höjd med fin utsikt över Protarasbukten. Hotellet har gott om pooler, både lugna och mer fartfyllda med vattenrutchkanor. Vill du göra av med lite energi finns ett gym och du som hellre kopplar av kan unna dig en spabehandling.

Ultra All Inclusive
Ultra All Inclusive, kallar hotellet själva det. Här är det stor variation på maten och barnen har en egen buffé. Det erbjuds dessutom sjusovarfrukost. Välj att äta middag i huvudrestaurangen Lemon Tree eller i tavernan Meze by Elliniko.

Blue Star St. Elias Resort - TUI
Blue Star St. Elias Resort i Fig Tree Bay.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel ligger direkt vid en fin sandstrand, lite utanför Fig Tree Bay. På hotellet hittar du två pooler där den ena är för vuxna och den andra för hela familjen. De yngsta gästerna kan svalka sig i barnpoolen. Önskas manikyr eller massage är du välkommen att besöka hotellets spa.

Bufféer och rabatt på à la carte
Bufféer till alla mål och däremellan serveras snacks, kulglass och eftermiddagskaffe eller te med kakor. Väljer du att äta middag i à la carte-restaurangen Thalassa får du 25% i rabatt.

Pernera Beach Hotel - TUI
Pernera Beach Hotel i Fig Tree Bay.

Liknande inlägg

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A

Halloumi – Cyperns nationalrätt

Ska du resa till Cypern får du inte missa nationalrätten – halloumi. Den populära osten smakar bäst när den grillats lite lätt gyllene och tillsammans med något sött blir det en smakexplosion. Men nöj dig inte med bara halloumi – beställ meze, så får du ett helt bord fullt av läckra smårätter som alla kan dela.
Eva S Eva S

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N

Overnight oats & chiapudding – våra frukostnyheter

Vad är en semester utan den där underbara hotellfrukosten? På flera av våra TUI Blue For Families-hotell hittar du numera härliga overnight oats & chiapudding i frukostbuffén. Om du inte kan vänta till sommaren så kan du redan nu testa TUIs egna recept på chiapudding!
Hanna P Hanna P