Spa med barn på familjeresan

En avkopplande spa-paus kanske på förhand inte känns som en naturlig del av din fartfyllda och skojiga familjesemester. Tills nu! På våra hotell får du det bästa av båda världar. Det bredaste hotellutbudet för familjer gör att du med gott samvete kan dumpa din partner - åtminstone för en liten stund i någon av våra spa-avdelningar. Här kommer de bästa tipsen på hotell med spa för barn!

Solen skiner och det börjar bli dags för ytterligare ett svalkande dopp. Du reser dig ur solstolen och det smärtar i din ömma nacke och rygg. Gam-hållningen från kontorsstolen gör sig påmind, och du känner dig fortfarande som en terrakottasoldat när du tar dina ograciösa kliv mot poolen. Solen och värmen har mjukat upp dig en smula men något fattas.

Tänk om man bara kunde…ja, det kan du! Men barnen…? Slappna av, det sköter vi!

Spa på familjeresan

Familjeresan är en given stund att viga den största tiden åt att just umgås med hela familjen, men emellanåt behöver mamma eller pappa tid för sig själv. Tillåt dig att bli knådad till en bättre och mer avslappnad människa på något av TUI Family Life-hotellen. Balsam för både kropp och själ!

Är du sällskapsjuk? Jamen ta med ungarna en sväng då!

5 spahotell där barn får följa med

1. Cypern: TUI Family Life Aeneas Resort
2. Turkiet, Dalaman: TUI Family Life Tropical Resort
3. Bulgarien: TUI Family Life Nevis Resort
4. Gran Canaria: TUI Family Life Bahia Feliz
5. Kreta: TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Spa med barn bild tui
Kombinera familjeresan med härliga spa-besök.

Ta med barn på spa

Trots att det på TUI Family Life Nevis Resorts spa-avdelning råder en formell och vuxen atmosfär, är barnen naturligtvis välkomna. Medan du ligger och kopplar av finns det massage för barn och det bästa är att den inkluderar choklad! Omåttligt populärt. Vi bjussar på ytterligare några toppval för spa med barn:

1. Kos: TUI Family Life Marmari Beach Resort & Spa
2. Korfu: TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf
3. Sardinien: TUI FAMILY LIFE Janna e Sole
4. Turkiet, Alanya: TUI FAMILY LIFE Pascha Bay
5. Turkiet, Side: TUI FAMILY LIFE Side

Spa med barn bild tui
Bli pånyttfödd i TUI Family Life Nevis Resorts spa.

Bästa familjehotellen med spa

På stilrena och nyrenoverade TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort är massage och olika behandlingar bara ett enkelt beslut bort. Här kan du bli bortskämd och knådad i hotellets avkopplande spa. Efteråt är du som en ny och ännu bättre människa! Även här får du ta med barn. Behandlingen är en form av minimassage, så tveka inte att gå ihop!

Spa med barn bild TUI
Välj någon av alla härliga behandlingar TUI Family Life har att bjuda på.

Flera spa-behandlingar för barn

Bahia Feliz bor hela familjen direkt vid stranden i ljusa och rymliga lägenheter. Förutom skuggade barnpooler och havsutsikt har du tillgång till Orquidea Club Spa. Här finns det också tre olika behandlingar för barn i wellness-avdelningen, som inkluderar allt från manikyr och pedikyr till avkopplande massage.

Spa med barn bild tui
Välgörande milda duschar på TUI Family Life Nevis Resort. Här finns också chokladmassage för barn!

Säg hej då till stelhet och stress. Säg hej till lyx, dofter, soft musik och en gedigen meny av hälso- och skönhetsbehandlingar! Kolla in listan nedan med hotell och wellness-avdelning där också barnen är välkomna:

Spa med barn bild tui
Det knådas och njuts på TUI Family Life Marmari Beach Resort & Spa.

Andra hotell med spa på familjeresan - 6 tips