Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Visst är maten en stor del till att man älskar Grekland? Souvlaki, tzatziki, grönsaker, fetaost och god olivolja. På våra All Inclusive-hotell serveras både grekiska och internationella rätter och mycket mer. Kanske har du ett glassmonster i familjen (eller är ett själv för den delen), därför är det av största vikt att det ingår obegränsat med glass. Eller så är du inte alls förtjust i sötsaker, utan vill istället försäkra dig om att det utöver buffémåltiderna även ingår middag i à la carte-restauranger. Då ska vi hjälpa dig på traven i valet av hotell, för att du ska till Grekland, det vet du ju redan!

Hotell där All Inclusive ingår

På alla hotellen nedan ingår, frukost, lunch-och middagsbuffé. Här kan du läsa om hotellen och det där ”lilla extra” som erbjuds i deras All Inclusive.

TUI Blue For Families - Atlantica Marmari Beach, Kos

Vårt TUI Blue Atlantica Marmari Beach ligger vid en av Kos finaste sandstränder. Hotellet har flera pooler, träning, aktiviteter och barnklubbar. I den stora trädgården finns tre stora pooler och lika många barnpooler.

Glass och färsk frukt under dagen
Under dagen ingår både kalla och varma smårätter, glass och färsk frukt etc.
Family Style Dining-restaurangen Taverna där lokala smårätter serveras på gemensamma fat som hela familjen delar vid bordet, ingår i All Inclusive en gång per vecka. I bufférestaurangen kan du välja att äta inomhus eller utomhus. Hotellet har en dessutom en egen kryddträdgård, närodlat på riktigt!

All Inclusive i Grekland - TUI

TUI Magic Life Marmari Palace - Kos

TUI Magic Life Marmari Palace är det sport och träning hela dagen, allt från pilates, danskurser och tennis till cykelturer i naturen. Vill du bara koppla av kan du självklart göra det! På stranden intill finns en bar och solstolar, och vill du bada i pool har du nio stycken att välja mellan.

Två specialrestauranger och snacks under dagen
Mellan kl 12.30–14.30 serveras lunchsnacks (enklare rätter) i Taverna. Även snacks, kaffe, kakor och glass serveras under bestämda tider under dagen. Hotellet har två specialrestauranger där du kan äta middag, Taverna och The Flavour. Ett besök per vecka och restaurang ingår i din All Inclusive.

TUI Magic Life Marmari Palace

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa – Zakynthos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa i Tsilivi hittar du allt från spa, tennis till en liten vattenpark. Huvudpoolen är uppbyggd av infinitypooler i terrasser med utsikt över havet. Solterrass och separat barnpool finns också.

Snacks i poolbaren och glass-strut
Snacks och enklare rätter serveras mellan måltiderna i poolbaren. Glass i strut serveras kl 10-17. På eftermiddagen serveras kaka och kaffe!

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa - TUI

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa är perfekt för både par och familjer som vill ha ett lyxigt hotell. Förutom att du har stranden ett stenkast bort finns det pooler för alla smaker. Du kan dessutom boka rum med direktutgång till pool och besöka hotellets lyxiga spa!

Fem specialrestauranger
Vill du ha ett stort utbud av olika restauranger, är det här ett bra val. I All Inclusive ingår nämligen fem special-restauranger! Välj till exempel att äta middag i den italienska eller den grekiska. Dessa restauranger är öppna sex dagar i veckan.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort – Rhodos

I Kolymbia ligger hotell TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Här bor du med direkt strandläge och har fritt inträde till vattenparken intill hotellet. Träningsklasser, barnklubbar, stor lekplats och minifotbollsplan är bara några av de saker som finns på området.

Middag i restaurang Taverna
Som mellanmål serveras kalla och varma smårätter, glass och färsk frukt etc. En gång i veckan ingår en middag i Taverna, där lokala smårätter serveras på gemensamma fat som hela familjen delar vid bordet. All Inclusive ingår det från ankomst till avresa från hotellet.

TUI Blue For Families Atlantica Aegean Blue

TUI Blue For Families - Atlantica Aegean Park, Rhodos

Granne med Aegean Blue ligger hotell TUI Blue Atlantica Aegean Park. Här bor du på ett av våra mest uppskattade familjehotell med simskola, sport och träningspass! En storfavorit hos både barn och vuxna är hotellets vattenpark som du har fri tillgång till.

Närproducerad mat
Maten på hotellet är i så stor mån det går närproducerad. Family Style Dining-restaurangen ingår en gång i veckan på Taverna, lokala smårätter serveras på gemensamma fat som hela familjen delar vid bordet. All Inclusive ingår det från ankomst till avresa från hotellet.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Blue Star Atlantica Akti Zeus – Kreta

Direkt vid stranden i Amoudara ligger Blue Star Atlantica Akti Zeus. Här finns plats för både träning, avkoppling och lek i vattenparken. Du bor med ett lugnt läge, samtidigt som storstaden Heraklion ligger ungefär fem kilometer bort.

För glassmonstret!
En middag i veckan per bokning ingår på à la carte-restaurangen Greek & Grill. Både huvudrestaurangen och à la carte-restaurangerna ligger vid stranden. Och hur var det nu med glassen? Jo, på Blue Star Atlantica Akti Zeus får du obegränsat med glass under dagen!

Blue Star Atlantica Akti Zeus  - TUI

Blue Star Euphoria Resort - Kreta

Blue Star Euphoria Resort är ett modernt och strandnära hotell för dig som vill kombinera sol, bad och träning. På hotellområdet finns ett spa i två våningar och en egen vattenpark. Hotellet har också en av Greklands största pooler!

Hälsosam mat av lokala råvaror
Maten på Blue Star Euphoria Resort har den kretensiska matkulturen som grund, det innebär att det är hälsosam mat med olivolja och lokala råvaror som bas. I din All Inclusive ingår generösa bufféer, fyra à la carte-restauranger, glass och bra vegetariska alternativ.

Blue Star Euphoria Resort - TUI

TUI Blue For Families - TUI Blue Kerkyra Golf, Korfu

TUI Blue Kerkyra Golf ligger direkt vid havet och har flera pooler. Här bor du nära Korfu stad med shopping och sevärdheter. Här finns massor att göra för både vuxna och barn.

Glass, frukt och pizza som mellanmål
Som mellanmål serveras glass, färsk frukt och pizza slice. En gång under din vistelse ingår ett besök på Family Style Dining-restaurangen Taverna, där lokala smårätter serveras på gemensamma fat som hela familjen delar vid bordet. All Inclusive ingår från ankomst till avresa från hotellet.

TUI Blue Kerkyra Golf

SuneoClub Hydrele Beach – Samos

Det prisvärda, familjevänliga och smakfullt inredda SuneoClub Hydrele Beach är beläget vid Potokaki Beach, en av Samos längsta och finaste stränder. Stämningen på hotellet är glad och fartfylld och du har shopping på promenadavstånd.

Grekisk afton!
I poolrestaurangen serveras snacks, pizza, kaffe och kakor mellan kl 11–12 och kl 16–18. Samt glass för barn under 12 år. En gång i veckan är det grekisk afton i restaurangen, opa!

SuneoClub Hydrele Beach - TUI