Flexibel halvpension - slipp binda upp dig

Du har hittat sommarens resa. Du vet vart du vill åka. Du har till och med hittat ett par hotell som du nu väljer mellan. Du vill bo nära havet, max 200 meter. Du vill ha ett fint poolområde. Du vill ha balkong. Men hur många måltider vill du boka i förväg?

Du har testat både frukostbuffé alla dagar och All Inclusive – när alla måltider, barservering och till och mer lite snacks mellan måltiderna ingått. Nu ska du ju till den där orten där du har ett par favoritrestauranger och vill inte känna att alla kvällar är uppbokade i förväg. Samtidigt känner du att det är bekvämt att ha mer än bara frukost bokat. Känner du igen dig?

Lösningen heter flexibel halvpension – då ingår frukost varje dag och sen väljer du om du vill att middag eller lunch ska ingå.

Flexibel halvpension – Så funkar det

Ibland innebär flexibel halvpension att det är fritt val mellan lunch och middag. I andra fall handlar det om att ”default-läget” är frukost och middag men att du dagen innan kan välja att byta ut nästkommande dags middag mot en lunch. Oavsett vilket kan ni varva middagar ute med middagar på hotellet. Och lunch ska ni väl ändå äta.

Liknande inlägg

Vi fortsätter längta

Trots allt som händer nu kan vi fortfarande resa – i tanken. Att minnas tidigare resor kan hjälpa oss längta, planera och drömma oss bort till nästa. Så vad är ditt bästa resminne? Hjälp till att hålla reslusten vid liv genom att dela din härligaste semesterbild i sociala medier och tagga det med #fortsättlängta.
Towe A Towe A

Hotellfavoriter i och omkring Dubai

Letar du efter ett hotell i Dubai ska du läsa mer här. Där finns allt du kan önska dig – fina stränder, imponerande hotell och shopping i högsta divisionen. Men bland alla de eleganta hotellen kan det vara svårt att hitta just det som passar dig. Så här hittar du en lista med fem favoriter som passar både familjer och vuxna som reser utan barn.
Astrid S Astrid S

Blue Star 2.0 – njut, upplev & bidra

Från april 2020 står namnet Blue Star för något nytt och ännu bättre. Vi utvecklar dessa 50 favorithotell för att du ska kunna njuta av semesterdagarna på ett sätt som minskar belastningen för miljö, klimat och lokalsamhället.
Astrid S Astrid S

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J