2018-05-23

Flexibel halvpension - slipp binda upp dig

Du har hittat sommarens resa. Du vet vart du vill åka. Du har till och med hittat ett par hotell som du nu väljer mellan. Du vill bo nära havet, max 200 meter. Du vill ha ett fint poolområde. Du vill ha balkong. Men hur många måltider vill du boka i förväg?

Du har testat både frukostbuffé alla dagar och All Inclusive – när alla måltider, barservering och till och mer lite snacks mellan måltiderna ingått. Nu ska du ju till den där orten där du har ett par favoritrestauranger och vill inte känna att alla kvällar är uppbokade i förväg. Samtidigt känner du att det är bekvämt att ha mer än bara frukost bokat. Känner du igen dig?

Lösningen heter flexibel halvpension – då ingår frukost varje dag och sen väljer du om du vill att middag eller lunch ska ingå.

Flexibel halvpension – Så funkar det

Ibland innebär flexibel halvpension att det är fritt val mellan lunch och middag. I andra fall handlar det om att ”default-läget” är frukost och middag men att du dagen innan kan välja att byta ut nästkommande dags middag mot en lunch. Oavsett vilket kan ni varva middagar ute med middagar på hotellet. Och lunch ska ni väl ändå äta.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12

7 tips till Da Nang

En resa till Da Nang bjuder på spännande aktiviteter för store och små. Hamnstaden har länge varit en dold pärla för resenärer till Vietnam. Staden är perfekt för den som vill kombinera sol och bad med spännande utflykter till Hue och Hoi An. Här nedan delar vi med oss av våra bästa resetips till Da Nang.
Towe A Towe A 2019-08-19