7 fantastiska pooler du bör uppleva

2017-07-17
Jessica E
En riktigt härlig pool ligger högt på mångas önskelista när det gäller saker som måste finnas på hotellet. Vi har listat 7 olika hotell, som alla har en pool utöver det vanliga.

Ubud Hanging Gardens Resort, Bali

På detta lyxresort, placerat i Ubud mitt på Bali bland vulkaner, skog och risfält, finns denna pool som har en fantastisk utsikt över områdets frodiga skogar. Medan du tar morgondoppet kan du också njuta av utsikten över det fina templet, beläget på en liten bergsklippa en bit bort.

1-800x600-hanging-gardens-bali
Källa: thelostguides.com

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Ta ett dopp i världens största rooftop infinity pool och njut av utsikten från 57:e våningen över Singapore Skyline. Perfekt efter en heldag på stan! När dagen sedan lider mot sitt slut och solen går ned får du uppleva solnedgången från första parkett.

800x600-marina-bay-singapore
Källa: marinabaysands.com

San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

Hoppa i världens största utomhuspool, som har en längd motsvarande 20 olympiska simbassänger. Poolen är fylld med inte mindre än 250 miljoner liter saltvatten! Utöver att simma kan du även segla och paddla kajak i poolen.

800x600-sanalfonsochile
Källa: luxoticworld.com

One & Only Reethi Rah, Maldiverna

På lyxiga Maldiverna kan du hänga i den här härliga poolen och samtidigt njuta av utsikten över Indiska Oceanens turkosa vatten.

800x600-oneandonlyresort-maldiverne
Visst ser det härligt ut?

Baba Nest Sri Panwa, Phuket

Vid denna strandbar kan du njuta av ett dopp medan du har en 360 graders panoramautsikt över Phuket. När kvällen faller kan du uppleva en magnifik solnedgång från soldäcket.

800x600-baba-nest-sri-panwa-phuket
Källa: thelostguides.com

One & Only Hayman Island, Australien

På den privata ön Hayman Island, i delstaten Queensland, ligger detta lyxiga hotell. Från poolen har du en fantastisk utsikt över Great Barrier Reef.

800x600-one-only-hayman-island-australien
Källa: oneandonlyresorts.com

JW Marriot Khao Lak

1,5 timmar norr om Phukets flygplats ligger den lilla byn Khao Lak. Här finner du kritvita paradisstränder och på just detta hotell, JW Marriot Khao Lak, hittar du en av Sydostasiens längsta pooler!

800x600-marriot-khao-lak
Tänk dig att simma dina längder här på morgonen.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07