7 fantastiska pooler du bör uppleva

2017-07-17
Jessica E
En riktigt härlig pool ligger högt på mångas önskelista när det gäller saker som måste finnas på hotellet. Vi har listat 7 olika hotell, som alla har en pool utöver det vanliga.

Ubud Hanging Gardens Resort, Bali

På detta lyxresort, placerat i Ubud mitt på Bali bland vulkaner, skog och risfält, finns denna pool som har en fantastisk utsikt över områdets frodiga skogar. Medan du tar morgondoppet kan du också njuta av utsikten över det fina templet, beläget på en liten bergsklippa en bit bort.

1-800x600-hanging-gardens-bali
Källa: thelostguides.com

Marina Bay Sands Skypark, Singapore

Ta ett dopp i världens största rooftop infinity pool och njut av utsikten från 57:e våningen över Singapore Skyline. Perfekt efter en heldag på stan! När dagen sedan lider mot sitt slut och solen går ned får du uppleva solnedgången från första parkett.

800x600-marina-bay-singapore
Källa: marinabaysands.com

San Alfonso del Mar Seawater Pool, Chile

Hoppa i världens största utomhuspool, som har en längd motsvarande 20 olympiska simbassänger. Poolen är fylld med inte mindre än 250 miljoner liter saltvatten! Utöver att simma kan du även segla och paddla kajak i poolen.

800x600-sanalfonsochile
Källa: luxoticworld.com

One & Only Reethi Rah, Maldiverna

På lyxiga Maldiverna kan du hänga i den här härliga poolen och samtidigt njuta av utsikten över Indiska Oceanens turkosa vatten.

800x600-oneandonlyresort-maldiverne
Visst ser det härligt ut?

Baba Nest Sri Panwa, Phuket

Vid denna strandbar kan du njuta av ett dopp medan du har en 360 graders panoramautsikt över Phuket. När kvällen faller kan du uppleva en magnifik solnedgång från soldäcket.

800x600-baba-nest-sri-panwa-phuket
Källa: thelostguides.com

One & Only Hayman Island, Australien

På den privata ön Hayman Island, i delstaten Queensland, ligger detta lyxiga hotell. Från poolen har du en fantastisk utsikt över Great Barrier Reef.

800x600-one-only-hayman-island-australien
Källa: oneandonlyresorts.com

JW Marriot Khao Lak

1,5 timmar norr om Phukets flygplats ligger den lilla byn Khao Lak. Här finner du kritvita paradisstränder och på just detta hotell, JW Marriot Khao Lak, hittar du en av Sydostasiens längsta pooler!

800x600-marriot-khao-lak
Tänk dig att simma dina längder här på morgonen.

Liknande inlägg

Udda museer jorden runt

Här är guiden till några av världens mest märkliga museer. Knasiga men kul. Ofta små och drivna av eldsjälar. Läs vidare om du alltid drömt om att få se en samling av valpenisar, snabbnudlar eller gräsklippare.
Astrid S Astrid S 2019-03-15

8 kvinnliga resenärer på 8:e mars - Internationella kvinnodagen 2019

Vad passar bättre än att på internationella kvinnodagen lyfta 8 kvinnor som har gjort ovanliga och svåra resor. Läs vidare om piloter, äventyrare, journalister och hovdamer!
Hanna P Hanna P 2019-03-08

Barbados – ett perfekt resmål för en romantisk semester

Bländande vita stränder, turkost vatten och tropisk grönska. Barbados har verkligen allt du kan förvänta dig av ett karibiskt paradis, och lite till. Simma med sköldpaddor, besök botaniska trädgårdar och avsluta dagen på klipporna vid Northpoint framför en magisk solnedgång. Det är helt klart till Barbados du ska åka till för att få en riktigt romantisk resa med din kärlek.
Johanna N Johanna N 2019-02-27

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14