2018-10-22

Bo bra i Krabi på Centara hotels

Centara Hotels and Resorts är kända för sin höga standard och bra lägen. Hotellen passar både familjer och par som vill ha bra boende och service. Här listar vi tre härliga Centara-hotell i Krabiområdet som har det där lilla extra. Alla hotellen nås inom 30 minuter från Krabis flygplats.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuter från Ao Nang ligger det nya hotellet Centara Phu Pano Resort Krabi. Ett modernt hotell med snygg design där du bor omgiven av berg och tropisk skog. Det finns en stor pool med många solstolar, de har en mindre barnpool och hotellet har en egen shuttlebus direkt till stranden.
Gym finns med generösa öppettider och utsikten från rummen högst upp är oslagbar.
Detta hotell passar dig som vill ha lugn och ro men ändå inte för långt till Ao Nangs centrum.

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet oc

Endast 100 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Transfertiden från Krabi flygplats är endast 35 minuter.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet, den privata stranden och de vajande palmer.
Det finns kajaker att låna, hotellet har ett eget spa och barnpool samt lekrum till barnen. Till Ao Nang tar det ca 10 minuter med båt och båten avgår flera gånger om dagen.
Detta hotell passar dig som vill ha en lyxigare känsla, bo avskilt och ha naturen tätt inpå.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Endast 400 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Anda Dhevi Resort & Spa.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Du har endast 400 meter till den härliga sandstranden och föredrar du pool finns både barnpool, en större vuxenpool och vattenrutschkana.
Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet. Du har också nära till Ao Nangs pir där många båtturer till de närliggande öarna utgår från.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28