Bo bra i Krabi på Centara hotels

2018-10-22
Towe A
Centara Hotels and Resorts är kända för sin höga standard och bra lägen. Hotellen passar både familjer och par som vill ha bra boende och service. Här listar vi tre härliga Centara-hotell i Krabiområdet som har det där lilla extra. Alla hotellen nås inom 30 minuter från Krabis flygplats.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuter från Ao Nang ligger det nya hotellet Centara Phu Pano Resort Krabi. Ett modernt hotell med snygg design där du bor omgiven av berg och tropisk skog. Det finns en stor pool med många solstolar, de har en mindre barnpool och hotellet har en egen shuttlebus direkt till stranden.
Gym finns med generösa öppettider och utsikten från rummen högst upp är oslagbar.
Detta hotell passar dig som vill ha lugn och ro men ändå inte för långt till Ao Nangs centrum.

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet oc

Endast 100 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Transfertiden från Krabi flygplats är endast 35 minuter.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet, den privata stranden och de vajande palmer.
Det finns kajaker att låna, hotellet har ett eget spa och barnpool samt lekrum till barnen. Till Ao Nang tar det ca 10 minuter med båt och båten avgår flera gånger om dagen.
Detta hotell passar dig som vill ha en lyxigare känsla, bo avskilt och ha naturen tätt inpå.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Endast 400 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Anda Dhevi Resort & Spa.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Du har endast 400 meter till den härliga sandstranden och föredrar du pool finns både barnpool, en större vuxenpool och vattenrutschkana.
Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet. Du har också nära till Ao Nangs pir där många båtturer till de närliggande öarna utgår från.

Liknande inlägg

Barbados – ett perfekt resmål för en romantisk semester

Bländande vita stränder, turkost vatten och tropisk grönska. Barbados har verkligen allt du kan förvänta dig av ett karibiskt paradis, och lite till. Simma med sköldpaddor, besök botaniska trädgårdar och avsluta dagen på klipporna vid Northpoint framför en magisk solnedgång. Det är helt klart till Barbados du ska åka till för att få en riktigt romantisk resa med din kärlek.
Johanna N Johanna N 2019-02-27

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14

RIU Hotell använder miljövänliga sugrör

Sedan 1 juni 2018 erbjuder RIU Hotels & Resorts återvinningsbara sugrör på sina hotell i Spanien och Portugal. 1 juli började de med samma sak på Kap Verde. På samma sätt hoppas RIU kunna införa detta på sina hotell i Mexico och Karibien från och med 2019.
Towe A Towe A 2018-09-12

Riad i Marrakech – här bor du som i en saga

Gränderna i Marrakech surrar av försäljare, gatumusikanter, vespor och åsnor lastade med mattor och tyger. Öppnar du porten till en riad, en marockansk variant av bed & breakfast, möter du en fridfull, tyst och magisk plats bara ett par steg från den myllrande medinan. Att bo på riad i Marocko är inte bara en lisa för själen utan en dröm för dig som är inredningsintresserad.
Eva S Eva S 2018-08-19