Bo bra i Krabi på Centara hotels

2018-10-22
Towe A
Centara Hotels and Resorts är kända för sin höga standard och bra lägen. Hotellen passar både familjer och par som vill ha bra boende och service. Här listar vi tre härliga Centara-hotell i Krabiområdet som har det där lilla extra. Alla hotellen nås inom 30 minuter från Krabis flygplats.

Centara Phu Pano Resort Krabi

10 minuter från Ao Nang ligger det nya hotellet Centara Phu Pano Resort Krabi. Ett modernt hotell med snygg design där du bor omgiven av berg och tropisk skog. Det finns en stor pool med många solstolar, de har en mindre barnpool och hotellet har en egen shuttlebus direkt till stranden.
Gym finns med generösa öppettider och utsikten från rummen högst upp är oslagbar.
Detta hotell passar dig som vill ha lugn och ro men ändå inte för långt till Ao Nangs centrum.

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet oc

Endast 100 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Transfertiden från Krabi flygplats är endast 35 minuter.

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

Beläget vid en privat bukt, strax utanför Ao Nangs centrum finns lyxiga Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi. Det finns ingen väg till hotellet utan du tar dig hit med kortare båttur eller vandring över bergen.
Hotellet har hög standard och du bor mellan berg och djungellandskap, med havet och dess karaktäristiska klippformationer utanför. Poolen har en härlig utsikt över havet, den privata stranden och de vajande palmer.
Det finns kajaker att låna, hotellet har ett eget spa och barnpool samt lekrum till barnen. Till Ao Nang tar det ca 10 minuter med båt och båten avgår flera gånger om dagen.
Detta hotell passar dig som vill ha en lyxigare känsla, bo avskilt och ha naturen tätt inpå.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Endast 400 meter från sandstranden Nopparat Thara ligger Centara Anda Dhevi Resort & Spa.
Hotellet har en modern inredning och flera rum är så kallade swim-up rum där du har direkt utgång till pool. Hotellet är spa, träningsrum, restaurang och bar.
Du har endast 400 meter till den härliga sandstranden och föredrar du pool finns både barnpool, en större vuxenpool och vattenrutschkana.
Ett hotell för dig som vill bo nära Ao Nangs centrum med shopping, restauranger och nöjesutbud runt hörnet. Du har också nära till Ao Nangs pir där många båtturer till de närliggande öarna utgår från.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06