2019-05-08

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!

Det är ingen hemlighet att cyprioter älskar både matlagning och barn. Här välkomnas du med öppna armar och de talar gärna gott om allt deras ö har att erbjuda. Sola, bada, snorkla, äta gott och upptäcka nya saker tillsammans är vad den perfekta familjeresan handlar om.

Obegränsat med glass, sol och bad

Jättepoolområdet på TUI Family Life Aeneas Resort har skuggade delar för de allra minsta och det binds samman av smala bäckar och broar. Varva upp med squash och tennis eller få en avkopplande stund för dig själv i spa-avdelningen. Psst! I All Inclusive ingår obegränsat med glass nästan hela dagen.

Bästa familjehotell cypern aeneas resort tui
En del av TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det rymliga poolområdet.

Strandnära och med flera pooler för stora och små ligger TUI Family Life Nausicaa Beach. Med sin unika plats på en udde vid Fig Tree Bay ser du Medelhavet åt nästan alla håll. Moderna och stilrena lägenheter med havsutsikt och All Inclusive passar perfekt för hela familjen.

Långgrunt och lyxigt

Att resa med familjen innebär ofta många olika viljor, men ännu fler möjligheter. På Blue Star Atlantica Mare Village är det bara att välja och vraka mellan två poolområden, där det ena är precis intill stranden. Här ligger en skyddad blå lagun som är både långgrund och barnvänlig.

”Åh, jag som dessutom alltid velat ha tre poolområden, splash-park, flera nya restauranger, inomhuspool, gym och spa-avdelning”, tänker du. Misströsta inte, till sommaren 2019 står allt det nya klart här!

Prisvärt och familjevänligt

Ett av de mest prisvärda hotellen när du reser till Cypern med barn är Blue Star Atlantica Oasis och ligger i populära Limassol. När du ledsnat på att plaska med ungarna kan du passa på att chilla i hotellets vuxenpool medan de roar sig i piratskeppet eller med en glass i solstolarna. På det här All Inclusive-hotellet hälsar Bamse på flera dagar i veckan och det finns mängder av aktiviteter för alla åldrar med shopping bara runt hörnet. Inte för dig? Vi tipsar om ännu fler grymma familjehotell nedan!

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28