Bästa familjehotellen på Cypern

2019-05-08
Carl J
Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!

Det är ingen hemlighet att cyprioter älskar både matlagning och barn. Här välkomnas du med öppna armar och de talar gärna gott om allt deras ö har att erbjuda. Sola, bada, snorkla, äta gott och upptäcka nya saker tillsammans är vad den perfekta familjeresan handlar om.

Obegränsat med glass, sol och bad

Jättepoolområdet på TUI Family Life Aeneas Resort har skuggade delar för de allra minsta och det binds samman av smala bäckar och broar. Varva upp med squash och tennis eller få en avkopplande stund för dig själv i spa-avdelningen. Psst! I All Inclusive ingår obegränsat med glass nästan hela dagen.

Bästa familjehotell cypern aeneas resort tui
En del av TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det rymliga poolområdet.

Strandnära och med flera pooler för stora och små ligger TUI Family Life Nausicaa Beach. Med sin unika plats på en udde vid Fig Tree Bay ser du Medelhavet åt nästan alla håll. Moderna och stilrena lägenheter med havsutsikt och All Inclusive passar perfekt för hela familjen.

Långgrunt och lyxigt

Att resa med familjen innebär ofta många olika viljor, men ännu fler möjligheter. På Blue Star Atlantica Mare Village är det bara att välja och vraka mellan två poolområden, där det ena är precis intill stranden. Här ligger en skyddad blå lagun som är både långgrund och barnvänlig.

”Åh, jag som dessutom alltid velat ha tre poolområden, splash-park, flera nya restauranger, inomhuspool, gym och spa-avdelning”, tänker du. Misströsta inte, till sommaren 2019 står allt det nya klart här!

Prisvärt och familjevänligt

Ett av de mest prisvärda hotellen när du reser till Cypern med barn är Blue Star Atlantica Oasis och ligger i populära Limassol. När du ledsnat på att plaska med ungarna kan du passa på att chilla i hotellets vuxenpool medan de roar sig i piratskeppet eller med en glass i solstolarna. På det här All Inclusive-hotellet hälsar Bamse på flera dagar i veckan och det finns mängder av aktiviteter för alla åldrar med shopping bara runt hörnet. Inte för dig? Vi tipsar om ännu fler grymma familjehotell nedan!

Liknande inlägg

Miniguide till Marmariskusten i Turkiet

Vid den turkosa kusten omkring Marmaris i sydvästra Turkiet hittar du härliga semesterorter som Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Vad skiljer dem åt och vilket ställe passar just dig? Vi hjälper dig välja.
Eva S Eva S 2019-05-23

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07