Resor
till
Karon Beach

Pris från

...

Våra hotell

15 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 80–100:-
  • 1 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaThailändska baht (THB)
  • Tidsskillnad+6 timmar
  • HuvudstadBangkok
  • SpråkThai
  • Folkmängdca 386 600 (Phuket)

Resor till Karon Beach

Karon Beach

Karon Beach ligger mitt på Phukets västra kust och hör till öns största och mest mångsidiga resmål, med lång fin strand, restauranger, shopping och kvällsnöjen. Bland våra hotell finns allt från Familjefynd till De Luxe. Under vinterhalvåret tar vi dig hit med nonstopflyg på bara drygt tio timmar.

Stranden är både bred och långsträckt och känns därför aldrig överbefolkad. Den är fylld av vit korallsand, där du kan sträcka ut dig med semesterboken och bara koppla av. Några steg bort ligger strandserveringar med väldoftande thaimat och immande kalla drycker.

Restaurangtätt centrum

I centrum av Karon finns massor av restauranger, skrädderier, barer och affärer. På kvällarna hittar du ständigt nya matställen att prova och vill du fortsätta med shopping kan du strosa i timmar bland alla marknadsstånd och butiker.

Ännu mer shopping i Patong

Från Karon Beach kan du lätt ta en tuk-tuk till Patong, sex kilometer bort. Hög puls på nöjeslivet och gator fyllda av butiker och marknadsstånd är ortens kännetecken. I shoppingcentret Jungceylon, som har över 200 butiker, hittar du allt från märkeskläder till hantverk och elektronik.

Snorkling och andra utflykter

Ännu mer kan du uppleva med våra utflykter. Du kan till exempel prova olika vattensporter, göra båtutflykter, koppla av på spa eller ta med familjen på djungeltrekking. Läs mer under rubriken Utflykter.

Direktflyg på vintern

I perioden när de flesta vill resa till Thailand har vi charterflyg direkt från både Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Luleå. Du kommer hit utan mellanlandningar på mellan tio och elva timmar. Under sommarhalvåret reser du med Thai Airways till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg (ca 1 tim) till Phuket. Som en bonus kan du då för bara några hundralappar extra byta resans två sista övernattningar mot två nätter på hotell Century Park i Bangkok.

Restyper i Karon Beach