Resor
till
Seychellerna

Pris från

...

Våra hotell

4 st

Prisnivå

  • 1,5 liter vattenca 14:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaSeychellisk rupie (SCR)
  • Tidsskillnad+3 timmar
  • HuvudstadVictoria
  • SpråkKreol, engelska, franska
  • Folkmängd94 677

Resor till Seychellerna

Seychellerna

Nu kan du resa med TUI till Seychellerna och uppleva paradisiskt strandliv, spektakulär natur och vänliga människor. Det lilla öriket i Indiska oceanen består av 115 småöar.

De mest besökta öarna är bland annat Mahé och Praslin. På Mahé ligger Seychellernas huvudstad Victoria och ön sjuder av liv. På den näst största ön Praslin hittar du stränder i världsklass.

Praslin – lugnt barfotaliv

På Seychellernas näst största ö Praslin kan du luta dig tillbaka. Här hittar du Anze Lazio som har blivit utsedd till en av världens tio vackraste stränder. Naturreservatet Vallée de Mai finns med på Unescos världsarvslista. Här finns många exempel på öarnas unika djur- och växtliv som den utrotningshotade svarta papegojan och Seychellernas nationalsymbol dubbelkokosnöten coco de mer, som kan väga upp till 30 kg.

Mahé – aktiviteter och unik natur

På Mahé finns allt från idylliska badstränder som Beau Vallon Beach till höga berg och prunkande regnskog. Här finns mycket att göra förutom att ligga på stranden. I huvudstaden Victoria kan du besöka marknaden och uppleva den kreolska kulturen bland färgsprakande kryddor, färsk fisk, grönsaker och exotiska frukter.

La Digue – trendigt och bilfritt

På den lilla ön La Digue finns knappt några bilar istället tar du dig runt ön på cykel. Här finns små mysiga restauranger och den välkända stranden Anse Soucre d'Argent.

Resa till Seychellerna

Du flyger till Seychellerna med reguljärflyg, antingen till Mahé (SEZ) eller Praslin (PRI). Transfern från flygplatsen till hotellet ordnar du på egen hand. Om ditt hotell ligger på en annan ö än den du landar på så går det färjor emellan. Färja mellan Mahé och Praslin tar ca 60 minuter och går flera gånger om dagen. Färja från Mahé till La Digue tar ca 60 minuter och från Praslin till La Digue tar det ca 15-20 minuter.

Restyper i Seychellerna