Rose Hotel

  • TUI Ski
  • Mayrhofen, Innsbruck (österrikiska alperna), Österrike

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Familjeägt hotell med centralt läge och spa

Rose Hotel är ett historiskt, familjeägt hotell med autentisk österrikisk stil. Rose Hotel byggdes av familjen Kröll redan 1900 och drivs än idag av den fjärde generationen. Idag har hotellet en perfekt balans mellan gammalt och nytt, med allt från en traditionell österrikisk bar till ett modernt spa.

När du kliver in på hotellet möts du av en avkopplande atmosfär med naturinspirerad design med stengolv, skogsväggmålningar på väggarna och ljuskronor.

Modernt spa och träningsrum

Efter en lång dag i skidbackarna kan du varva ner i hotellets eleganta spa med bastu, ångbastu, infraröd bastu och relaxavdelningar. Det finns även ett träningsrum.

Hotellfrukost och middag ingår

På morgonen kan du ladda upp med en stor hotellfrukost och på kvällen väntar en middagsbuffé eller fyrarättersmiddag på hotellet.

Centralt läge

The Rose ligger precis vid centrum av staden, cirka 5 minuters promenad från huvudgatan och mindre än 10 minuter från gondolliften.

  • Antal rum : 52

Snabbfakta

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca 1 t 5 min

Adress & telefon

Adress
Brandbergstraße 353, 6290 Mayrhofen
Telefon
+43 5285 62229

Viktig information

Sängarna i dubbelrummen är österrikiska dubbelsängar. D.v.s. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Sängen går ej att dela till två separata sängar.

Officiell klassificering
4
Antal rum
52
Area
By
Parkering
Ja
Husdjur tillåtna
Ja
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Kassafack i receptionen
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Kassafack
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusch och wc
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Ja
Bar
Ja
Frukost
Buffé
Middag
Buffé, Meny
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Frukost
Ja

Avstånd

7 minuters promenad till Penken-gondolen. Skidskolan möts på toppen av Penken-berget. 1 minuts promenad till skidbusshållplatsen. 5 minuters promenad till huvudgatan.

Busshållplats
100 m
Shopping
500 m
Centrum
500 m
Flygplats
73.6 km

Avkoppling

Extra kostnad tillkommer för massage.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massage
Ja
Bastu
Ja
Ångbastu
Ja

Sport

Träningsrum
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-03-30

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Med direktflyg är flygtiden till flygplatsen i Innsbruck cirka 2 tim 20 min från Stockholm-Arlanda. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Från flygplatsen i Innsbruck 1 tim och 5 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

7 minuters promenad till Penken-gondolen. Skidskolan möts på toppen av Penken-berget. 1 minuts promenad till skidbusshållplatsen. 5 minuters promenad till huvudgatan.

Busshållplats
100 m
Shopping
500 m
Centrum
500 m
Flygplats
73.6 km