Neuhaus-St Josef Hotel

  • TUI Ski
  • Mayrhofen, Innsbruck (österrikiska alperna), Österrike
  • Plus

Om hotellet

  • WiFi

Charmigt hotell med spa och nära backarna

Neuhaus-St Josef Hotel ligger inbäddat i Tyrols bergslandskap i skidorten Mayrhofen. Här bor du på ett historiskt hotell med restaurang, bar och spa-avdelning. Läget är centralt samtidigt som du har nära till liftarna.

Neuhaus-St Josef Hotel har en historia som går tillbaka till 1649 då hotellet var ett värdshus med en tillhörande gård. Idag drivs det som ett hotell, och gården finns fortfarande kvar och du hittar egenproducerade råvaror både på frukost- och middagsbordet.

Hotellet består av två delar

Hotellet är byggt i traditionell österrisk stil och består av två delar. Du bor i St Josef-delen och via en tunnel kommer du till huvudbyggnaden där du hittar alla faciliteter.

Nära backarna

Neuhaus-St Josef Hotel har ett centralt läge och ligger inte långt från Penken-gondolen, så det är enkelt och nära att komma upp i backarna. Om du behöver varva ner eller du värma dig efter en dag med fartfyllda åk väntar spa-avdelningen där det finns inomhuspool, bastu och bubbelpool. På kvällen kan du slå dig ner i baren och lyssna på livemusik. Det finns även ett lekrum för barnen.

Råvaror från hotellets egen gård

I restaurangen kan du se fram emot mat där flera av råvarorna kommer från hotellets egen gård. Ibland är rätterna tolkade på ett modernt sätt och ibland helt traditionellt. Utsikten från delar av restaurangen sträcker sig ut mot dammen, trädgården och det hisnande bergslandskapet.

  • Antal rum : 110

Snabbfakta

Centrum/Shopping
200 m/200 m
Bar
Ja
Transfertid
ca 1 t 5 min

Adress & telefon

Adress
Am Marktpl. 202, 6290 Mayrhofen, Austria
Telefon
+43 528 567 03

Viktig information

Alla faciliteter finns i huvudbyggnaden av Hotel Neuhaus, som är ansluten till St Josef via en tunnel.

Antal rum
110
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja

Rummen

Kassafack
Ja
Kassafack mot kostnad
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Dusch/wc
Ja
Bad/wc
Ja
Bad/dusch och wc
Ja

Mat & dryck

Halvpension med frukostbuffé och fyrarätters-middag ingår (det finns några huvudrätter att välja mellan).

Många österrikiska hotell serverar inte kranvatten kostnadsfritt.

Bar
Ja

Avstånd

1 minuts promenad till skidbusshållplatsen. Cirka 8-10 minuters promenad till Penkel-gondolen och skidskolans mötesplats.

Shopping
200 m
Minimarket
300 m
Centrum
200 m

Pool

Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Spa
Ja
Inträde till spa/wellness-area utan kostnad
Nej
Massage
Ja
Bastu
Ja
Jacuzzi i spa
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-08 till 2025-03-30

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Med direktflyg är flygtiden till flygplatsen i Innsbruck cirka 2 tim 20 min från Stockholm-Arlanda. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Från flygplatsen i Innsbruck 1 tim och 5 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

1 minuts promenad till skidbusshållplatsen. Cirka 8-10 minuters promenad till Penkel-gondolen och skidskolans mötesplats.

Shopping
200 m
Minimarket
300 m
Centrum
200 m