Landhaus Mayrhofen

  • TUI Ski
  • Mayrhofen, Innsbruck (österrikiska alperna), Österrike

Om hotellet

  • WiFi

Direkt vid centrum i Mayrhofen

Landhaus Mayrhofen har en autentisk österrikisk känsla med träbalkonger och träinslag. Här bor du mitt i Mayrhofens centrum med ortens barer och restauranger precis utanför dörren och tio minuters promenad till Penken-gondolen. Frukost ingår.

Om du vill spara din energi för skidbackarna kan du hoppa på den kostnadsfria skidbussen som tar dig till backarna.

Spa och bowling i grannhotellet

Rummen har en enkel design och rymmer upp till fyra personer. Om du vill kan du gå till grannhotellet Neuhaus och unna dig avkoppling på spaet som finns där eller spela en omgång bowling. En extra kostnad tillkommer för dessa aktiviteter.

Frukostbuffé ingår

Det är även Hotel Neuhaus som serverar frukosten – här börjar du dagen med en stor frukostbuffé med allt från yoghurt, lokala ostar, färsk frukt, ägg och omeletter som kan tillagas precis som du vill ha dem. Frukost ingår i din resas pris – om du vill att även halvpension med middag ska ingå kan du boka det när du bokar din resa. Även middagen med trerättersmeny serveras på Hotel Neuhaus.

  • Antal rum : 25

Snabbfakta

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Bar
Ja
Transfertid
ca 1 t 5 min

Adress & telefon

Adress
Am Marktplatz 202. 6290 Mayrhofen

Viktig information

Alla faciliteter ligger i grannhotellet Hotel Neuhaus.

Antal rum
25
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Trafik
Lokal trafik

Rummen

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Dusch/wc
Ja

Sängar

En del av rummen har österrikiska dubbelsängar, d.v.s. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Dessa sängar går ej att dela till två separata sängar.

Bäddsoffa
Ja
Enkelsäng
Ja

Mat & dryck

Frukost ingår i din resas pris – om du vill att även halvpension med middag ska ingå kan du boka det när du bokar din resa. Måltiderna serveras i grannhotellet Hotel Neuhaus. Många österrikiska hotell serverar inte kranvatten kostnadsfritt.

Bar
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Frukost
Ja

Avstånd

Adressen är till grannhotellet Hotel Neuhaus där alla faciliteter ligger. Hotellet ligger i centrum i Mayrhofen. 1 minuts promenad till skidbussens hållplats. Ca 8-10 minuters promenad till Penken-gondolen. Skidskolan möts på toppen av Penken-berget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Pool

Inomhuspool
Ja
Pool
Ja

Avkoppling

Spaet ligger i grannhotellet Hotel Neuhaus. Extra kostnad tillkommer för spabesök, massage, badrockar och badtofflor. Spa-området har begränsad kapacitet, så platser kan inte garanteras.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Inträde till spa/wellness-area utan kostnad
Nej
Massage
Ja
Bastu
Ja
Ångbastu
Ja
Jacuzzi i spa
Ja

Sport

Biljard
Ja

Barn & ungdomar

Lekrum
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-08 till 2025-03-30

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Med direktflyg är flygtiden till flygplatsen i Innsbruck cirka 2 tim 20 min från Stockholm-Arlanda. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Från flygplatsen i Innsbruck 1 tim och 5 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Adressen är till grannhotellet Hotel Neuhaus där alla faciliteter ligger. Hotellet ligger i centrum i Mayrhofen. 1 minuts promenad till skidbussens hållplats. Ca 8-10 minuters promenad till Penken-gondolen. Skidskolan möts på toppen av Penken-berget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m