The Westin Resort & Spa, Whistler

  • TUI Ski
  • Whistler, British Columbia, Kanada

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Familjevänligt med centralt läge

The Westin Resort & Spa, Whistler har ett perfekt läge i den vänliga skidorten Whistler. Här bor du centralt bara några meter från linbanorna som tar dig upp till Whistler- och Blackcomb-bergen. Hotellet har pool både ute och inne, restaurang, spa och en butik där du kan hyra skidor.

Hotellet erbjuder busstransport inom Whistler. Till skidskolans mötesplats går du på några minuter.

Rum för upp till sex personer

The Westin Resort & Spa, Whistler erbjuder flera typer av boenden. För den stora familjen finns rum som rymmer upp till sex personer. Alla rum är elegant inredda och utrustade med öppna spisar och kök. Du som vill ha det bekvämt med frukost som ingår kan boka till frukostbuffé redan hemifrån.

Restaurang, pool, spa och after ski

Efter en dag fylld av skidåkning och upplevelser kan du återvända till hotellet och boka in en kroppsbehandling i spa-avdelningen eller ta en simtur i poolen. After-ski-snacks severas i Firerock Lounge och i hotellets restaurang står lokala och internationella rätter på menyn. Hotellet har också en sushi-restaurang och en Grab and Go med drycker, smörgåsar och snacks.

  • Antal rum : 400

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Restaurang
Ja

Adress & telefon

Adress
4090 Whistler Way, Whistler, BC V8E 1J3, Kanada
Telefon
+1 604-905-5000

Viktig information

Officiell klassificering
****
Antal rum
400
Area
By
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Trafik
Lokal trafik

Rummen

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Strykjärn
Ja

Lägenheterna

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Strykjärn
Ja

Mat & dryck

Som tillval kan du boka frukostbuffé.

Restaurang
Ja

Pool

Utomhuspool
Ja
Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Spa
Ja

Sport

Träningsrum
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-11-18 till 2025-05-01

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar och 40 minuter från Vancouver flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.