Petit Palais

  • TUI Ski
  • Cervinia, Italienska alperna, Italien

Om hotellet

  • 3*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Mitt i backen med halvpension

Hotel Petit Palais hittar du mitt i backen, på gångavstånd till Cervinias centrum. Närmsta lift ligger dessutom bara en minuts promenad bort. Hotellet har restaurang, bar och en mysig lounge för avkoppling. Halvpension ingår i resans pris.

Ett tips är att boka ett rum med bergsutsikt, då får du nämligen en fin vy över Matterhornberget och det vackra vinterlandskapet.

Promenadavstånd till byn

Om du blir sugen på att byta ut skidåkning mot att strosa i butiker, då är det bara en tio minuters promenad ner till Cervinias centrum. Där finns också restauranger och barer att besöka.

Halvpension ingår

Till frukosten kan du välja mellan både kalla och varma alternativ på buffén. Till middagen serveras en fyrarättersmeny där dryck ingår. Framåt kvällen brukar flera av hotellgästerna samlas i loungen kring den öppna spisen för att spela brädspel och quiz.

  • Antal rum : 50

Snabbfakta

Centrum/Shopping
1 km/1 km
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca 2 tim 15 min

Adress & telefon

Adress
Via Bardoney, 2, 11021 Breuil-Cervinia AO, Italy
Telefon
+39 0166 949547

Viktig information

Transferbussen har inte möjlighet att stanna precis utanför hotellet, utan du blir avsläppt en bit därifrån. Ditt bagage blir transporterat till hotellet sista biten, medan du får en frisk promenad på ca 15 minuter.

Officiell klassificering
***
Senast renoverad
2018
Antal rum
50
Parkering
Ja
Parkering utan kostnad
Ja
Typ av parkering
Gata
WiFi
Ja

Rummen

Dubbelrum
18 m2
Enkelrum
15 m2
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Dusch/wc
Ja

Sängar

Enkelsäng
Ja

Mat & dryck

Halvpension ingår med frukostbuffé och en fyrarätters middag. Dryck (vin, vatten och läsk) ingår till middagen. På eftermiddagen serveras te, kaffe och kakor mellan kl 16.30-17.30.

Restaurang
Ja
Bar
Ja
Frukost
Buffé
Middag
Meny
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Måltidsdryck ingår i halv- och/eller helpension
Ja

Avstånd

15 minuter i sittlift till skidskolans mötesplats. 10 minuters promenad ner till centrum. En minuts promenad till kabinliften Plan Maison.

Stopp för transferbuss
1.5 km
Shopping
1 km
Centrum
1 km

Avkoppling

Spa
Nej

Sport

Gym
Nej

Barn & ungdomar

Spjälsäng
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-16 till 2025-04-07

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 45 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Turin.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 tim och 15 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

15 minuter i sittlift till skidskolans mötesplats. 10 minuters promenad ner till centrum. En minuts promenad till kabinliften Plan Maison.

Stopp för transferbuss
1.5 km
Shopping
1 km
Centrum
1 km