Resor
till
Norra Goa

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Prisexempel från Panaji
  • 1,5 liter vattenca 3:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndiska rupier (INR)
  • Tidsskillnad+4,5 timmar
  • HuvudstadNew Delhi
  • SpråkHindi, engelska
  • Folkmängd1 817 000

Resor till Norra Goa

Norra Goa

I norra Goa ligger några av Indiens mest kända och mest besökta sandstränder.

Calangute är den största och populäraste badorten i Goa med många restauranger, coffee shops, banker och researrangörer inne i själva byn. Naturligtvis finns här även en kyrka, St Alex.

Calangute och Candolim Längs med stranden i Calangute finns det många beach shacks och bra möjligheter att utöva vattensporter av olika slag. Vilket kan vara ett bra sätt att slippa det ibland ganska så intensiva strandförsäljarna...

Candolim har lika fina stränder som Calangute, men här är atmosfären lite lugnare och restaurangerna och butikerna ligger lite mer utspritt. På stranden finns det möjlighet att hyra bland annat windsurfingbrädor, men utbudet av vattensporter är mindre än på Calangute-Baga.

I Candolim tillbringar många kvällarna i något beach schack med fötterna i sanden och en kall dryck i handen. I Baga och Calangute är nattlivet lite mer varierat och livligare. Här finns många restauranger och flera diskotek som lockar en yngre publik av både inhemska och internationella turister

Färgstarka marknader
I alla Goas strandorter hittar du en mängd småbutiker, hantverkare och marknader. Att flanera bland marknadsstånd med färgstarka sidentyger, fantasifulla smycken och lädervaror är en dröm för alla shoppingfantaster. Särskilt om du tycker om att pruta med de ofta pratglada försäljarna!

En lagom dos av kultur får du om du strosar omkring bland pastellfärgade kolonialhus och hinduiska tempel i Goas huvudstad Panjim.

Restyper i Norra Goa

Rekommenderade hotell - Norra Goa

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Norra Goa Visa alla hotell på Goa