Måltider och drycker
Frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller vatten). Nationell alkohol, vin, öl, läsk och mineralvatten, barservering till kl 24 (anvisade barer/tider).
EPICURUS RESTAURANT
Huvudrestaurang med buffé och show cooking.
Frukost kl 7–10.30
Lunch kl 12.30–14.30
Middag kl 18.30–22
THE EXPRESS RESTAURANT
Bufférestaurang med varma och kalla rätter samt dryck.
Öppen kl 22–6.30
THE JOLLY CHEF RESTAURANT
Ligger vid huvudpoolen, serverar snacks, desserter och frukt.
Lunch kl 12–16
Öppen kl 10–18 och 20–24
THE OLIVER´S CHEF CENTER
Serverar snacks, måltider, lunch, desserter och frukt.
Show cooking kl 12–16
Öppen kl 10–24
Fyra temarestauranger:
- The ASTERIAS restaurant - grekisk meny
- The RED ELEPHANT restaurant - asiatisk meny samt Sushi
- The LUKULLUS restaurant - grekisk meny
- The MARCO POLO restaurant - italiensk meny
Första sittning kl 19–20.15
Andra sittning kl 20–21.15
Bordsbokning en dag i förväg
Barer:
- THE JOLLY BARTENDER - ligger vid huvudpoolen, öppen kl 10–24
- THE OLIVER´S CHEF CENTER - öppen kl 10–24
- THE H2 BAR - öppen kl 10–24
- THE CHEVALIER BAR - öppen kl 19–1
- THE LOBBY BAR - öppen kl 10–1
Observera
Tider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet. All Inclusive-innehållet och tider kan komma att ändras under säsongen, exempelvis i början och i slutet av säsongen eller om gästantalet är lågt.
Bufférestauranger |
2 |
Restaurang |
Ja |
Bar |
Ja |
À la carte-restauranger |
4 |
Barer |
4 |
Poolbar |
Ja |
Poolbar |
2 |
Snackbar |
1 |
Snackbar |
Ja |
Lobbybar |
1 |
Frukost |
Buffé |
Middag |
Buffé |
All Inclusive |
Ja |
Klädkod vid middag |
Ja |