Hotell på Kos

Här hittar du hela vårt utbud av hotell när du ska resa till Kos. Vi har valt de bästa hotellen som Kos har att erbjuda för att kunna säkerställa att din semester blir så bra som möjligt. Oavsett om du reser själv, med familjen, hela tjocka släkten eller kompisgänget är vi säkra på att du kommer hitta ett hotell som passar just dig. Ta några minuter och hitta just ditt drömhotell!

Hotelltips

Bästa hotellen på Kos

Det kan vara svårt att veta vilket det bästa hotellet på Kos är för just dig. Därför har vi samlat hela vårt utbud här! Du kan själv lätt sortera listan och hitta det bästa hotellet på Kos efter just dina behov. Vi har något för alla smaker, oavsett om du är ute efter det perfekta hotellet för hela familjen, ett lyxigt spahotell eller kanske letar efter ett bekvämt All Inclusive-hotell på Kos.

Familjehotell på Kos

Om du letar efter ett familjehotell på Kos kan vi rekommendera Blue Star Atlantica Marmari Beach. Här finns både barnpool och lekplats!

Bästa hotellen för vuxna på Kos

Letar du efter ett hotell för vuxna på Kos? Då kan vi rekommendera TUI BLUE Oceanis Beach Hotel! Detta är ett TUI Blue For Two-hotell, vilket betyder att hotellet är designat för två och håller hög standard. Gäster från 16 år är välkomna här.

Hotell med vattenland på Kos

Hotell behöver inte bara betyda övernattning! Vattenparker är roliga för alla åldrar, och ett tips till ett hotell med vattenpark på Kos är SplashWorld-hotellet Porto Bello Beach. Ett annat tips är Blue Lagoon Resort, som också har sin egen vattenpark!

Billigaste hotellen på Kos

Är du ute efter en prisvärd semester på Kos kan du sortera listan efter lägsta till högsta pris på just de datum du är intresserad av.

Vill du se hotell på fler resmål? Du hittar alla våra hotell här »