Front de Neige

  • TUI Ski
  • La Plagne, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Rymliga lägenheter i Plagne Village

På lägenhetshotellet Front de Neige bor du med bästa ski in och ski out läge i byn Plagne Village i det stora skidområdet La Plagne. Hotellet erbjuder ett wellnessområde med inomhuspool och rymliga lägenheter med plats för upp till sex personer.

Här bor du vid den blå pisten Écartée, mitt emot hotellet hittar du Dou du Praz-liften och på några minuter går du till Bergerie-liften.

Välutrustade lägenheter

Lägenheterna på Front de Neige har en modern inredning och är utrustade med pentryn där du själv kan ordna med enklare matlagning. Vill du börja dagen med nybakat bröd till din frukost erbjuder hotell brödleverans från ett närliggande bageri.

Inomhuspool och massage

Efter en dag fylld av skidåkning passar det fint med en simtur i den uppvärmda inomhuspoolen på Balnéo Spa som också har bubbelpool och turkiskt ångbad. För lite extra avkoppling finns även möjlighet att boka in massage.

Snabbfakta

Transfertid
ca 2,5-3 timmar

Adress & telefon

Adress
73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 01 08 98

Viktig information

Deposition vid ankomst. Cirka 500 euro. Vid ankomst kan bussen inte köra ända fram till ingången av Front de Neige. Du kommer att bli avsläppt i närheten. Därifrån kommer ett mindre fordon att hämta dig och ta dig till hotellets parkeringsplats. Därefter är det 2-minuters promenad. Hotellet har pjäxrum. Tvättmöjligheter mot kostnad. Brödleverans kan beställas mot kostnad via hotellet senast 19.00 dagen före leverans.

Reception 24 h
Ja
Officiell klassificering
****
Area
By
WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Lägenheterna

En uppsättning sängkläder och handdukar ingår, för byte av sängkläder för cirka 9 euro. Sängarna i dubbelrummen är österrikiska dubbelsängar. D.v.s. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Sängen går ej att dela till två separata sängar.

WiFi
Ja
Tv
Ja
Kök
Ja
Typ av kök
Pentry

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Dubbelsäng
Ja
Enkelsäng
Ja

Pool

Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Att besöka spa-avdelningen är mot kostnad, cirka 9 euro för 30 minuters vistelse. Inomhuspoolen är kostnadsfri. Kroppsbehandlingar mot kostnad.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Inträde till spa/wellness-area utan kostnad
Nej
Massage
Ja
Hamam
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-04-13

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 50 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Geneve.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka ca 2,5-3 timmar mellan flygplatsen i Geneve (Geneva Airport) och La Plagne. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.