CGH - Les Granges de Soleil

  • TUI Ski
  • La Plagne, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Rymliga Lägenheter i Plagne Soleil

CGH - Les Granges de Soleil har ett perfekt ski in och out läge i byn Plagne Soleil i skidområdet La Plagne. Här finns rymliga lägenheter som har plats för upp till åtta personer och på bara några minuters promenad går du till närmaste skidlift. Hotellet har både inomhuspool, spa och bastu.

På CGH - Les Granges de Soleil bor du omgiven La Plagnes bergslandskap. Det tar cirka fem minuter att gå till skidskolans mötesplats och runt hotellet hittar du butiker, barer och restauranger.

En-, två- och trerumslägenheter

Alla hotellets lägenheter har en modern inredning och är utrustade med pentryn där du själv kan ordna med enklare matlagning. Vill du inleda dagen med nybakat bröd till din frukost erbjuder hotellet brödleverans till din lägenhet från ett närliggande bageri. Spenderar du kvällen i lägenheten finns också möjlighet att låna sällskapspel och fondue-set.

Pool, bastu och massage

Från den välutrustade wellnessavdelningen är det vidsträckt utsikt över bergen. Här kan du passa på att boka in massage, värma dig en stund i bastun eller simma några vändor i poolen.

  • Antal lägenheter : 83

Snabbfakta

Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca 2,5-3 timmar

Adress & telefon

Adress
400 Plagne Soleil, 73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 23 22 10

Viktig information

Deposition 400 euro vid ankomst. I slutstädningen ingår inte köket, innan utcheckning ombeds du att ta av lakanen från sängarna. Skidförvaringsskåp med uppvärmda pjäxställ.

Antal lägenheter
83
Area
By
WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Deposition vid ankomst
Ja

Lägenheterna

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Bad/dusch och wc
Ja
Kök
Ja
Typ av kök
Pentry
Brödrost
Ja
Diskmaskin
Ja

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Dubbelsäng
Ja
Enkelsäng
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Ja
Bar
Ja

Pool

Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Spa- och kroppsbehandlingar mot kostnad.

Spa
Ja
Massage
Ja
Bastu
Ja

Sport

Gym
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-04-13

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 50 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Geneve.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka ca 2,5-3 timmar mellan flygplatsen i Geneve (Geneva Airport) och La Plagne. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.