Världens bästa burgare – om TUI får välja

2017-03-21
Emily G.
Smaken är bekant som baken och åsikterna om hur den optimala hamburgaren ska vara är många. Nedan har vi samlat våra personliga favoriter och tips, utan inbördes ordning.

1. Gourmet Burger Kitchen, London

Kedjan som går under akronymet GBK har prisvärda och svingoda burgare. Det finns flera vegetariska alternativ och alla hamburgare går att få med glutenfritt bröd.

Hamburgare i London
Gourmet Burger Kitchen i London har både klassiska, vegetariska och glutenfria hamburgare.

2. Danny's, Alcudia

En gastropub i Alcudia som även har en liten bakficka där burgarna bara kostar ca 2 EUR och en liten öl likaså. Enkelt men ååå så gott.

3. Brother Jimmy's, New York

I Det stora äpplet finns det så klart mängder av ställen som hävdar att de har världens bästa burgare. När du tröttnat på vanliga 90-grammare och vill testa något lite mer annorlunda ska du besöka Brother Jimmy's. Här finns bland annat fiskburgare med havskatt och en Mac n' Cheese-burgare på menyn.

4. The Bird, Berlin

Enligt egen utsago var detta den första hamburgebaren i östberlin och enligt vittnen: Tysklands bästa! The Bird har nästan bara burgare på menyn, och deras välkända pommes. Beställer du en Drunk Ghetto får du även ett shot Jägermeister till maten.

5. BRGRS PH, TUI Sensatori Punta Cana

Hotellet TUI Sensatori Punta Cana ligger precis vid stranden på den östra delen av Dominikanska Republiken. Här finns en trendig hamburgerestaurang med food truck-inredning. BRGRS PH och 4 andra restauranger ingår i din All Inclusive - så detta är stället för dig som är en riktigt foodie.

Sensatori Resort Punta Cana i Dominikanska Republiken har en hamburgerestaurang som ingår i din All Inclusive.

Liknande inlägg

Udda museer jorden runt

Här är guiden till några av världens mest märkliga museer. Knasiga men kul. Ofta små och drivna av eldsjälar. Läs vidare om du alltid drömt om att få se en samling av valpenisar, snabbnudlar eller gräsklippare.
Astrid S Astrid S 2019-03-15

Afternoon Tea världen över

En klassisk Afternoon Tea består av ett bord fullt av godsaker, scones, smörgåssnittar och en uppsjö av tesorter, på ett fint uppdukat bord. Traditionen är ursprungligen från England, men numera kan du njuta av en Afternoon Tea på många olika sätt och platser i världen. Här kommer tips på några riktiga guldkorn, både traditionella och med en tvist!
Johanna N Johanna N 2019-03-11

8 kvinnliga resenärer på 8:e mars - Internationella kvinnodagen 2019

Vad passar bättre än att på internationella kvinnodagen lyfta 8 kvinnor som har gjort ovanliga och svåra resor. Läs vidare om piloter, äventyrare, journalister och hovdamer!
Hanna P Hanna P 2019-03-08

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14