Världens bästa burgare – om TUI får välja

2017-03-21
Emily G.
Smaken är bekant som baken och åsikterna om hur den optimala hamburgaren ska vara är många. Nedan har vi samlat våra personliga favoriter och tips, utan inbördes ordning.

1. Gourmet Burger Kitchen, London

Kedjan som går under akronymet GBK har prisvärda och svingoda burgare. Det finns flera vegetariska alternativ och alla hamburgare går att få med glutenfritt bröd.

Hamburgare i London
Gourmet Burger Kitchen i London har både klassiska, vegetariska och glutenfria hamburgare.

2. Danny's, Alcudia

En gastropub i Alcudia som även har en liten bakficka där burgarna bara kostar ca 2 EUR och en liten öl likaså. Enkelt men ååå så gott.

3. Brother Jimmy's, New York

I Det stora äpplet finns det så klart mängder av ställen som hävdar att de har världens bästa burgare. När du tröttnat på vanliga 90-grammare och vill testa något lite mer annorlunda ska du besöka Brother Jimmy's. Här finns bland annat fiskburgare med havskatt och en Mac n' Cheese-burgare på menyn.

4. The Bird, Berlin

Enligt egen utsago var detta den första hamburgebaren i östberlin och enligt vittnen: Tysklands bästa! The Bird har nästan bara burgare på menyn, och deras välkända pommes. Beställer du en Drunk Ghetto får du även ett shot Jägermeister till maten.

5. BRGRS PH, TUI Sensatori Punta Cana

Hotellet TUI Sensatori Punta Cana ligger precis vid stranden på den östra delen av Dominikanska Republiken. Här finns en trendig hamburgerestaurang med food truck-inredning. BRGRS PH och 4 andra restauranger ingår i din All Inclusive - så detta är stället för dig som är en riktigt foodie.

Sensatori Resort Punta Cana i Dominikanska Republiken har en hamburgerestaurang som ingår i din All Inclusive.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N 2019-05-09

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06