Våra kunders favorithotell på Cypern

På Cypern ryms allt från det moderna familjehotellet, lyxiga spa-hotellet till det exklusiva vuxenhotellet och din alldeles egna villa med pool. Här har vi samlat nio hotell som våra kunder verkligen tycker om, utifrån kundbetyg.

Visst är det skönt att få lite hjälp på traven när du ska välja hotell för semestern i sommar – här har du fem hotell där kundnöjdheten är stor.

1. Asiminia Suites

Vuxenhotellet Asmina Suites har ett stort poolområde och du kan välja mellan fyra restauranger. På stranden intill finns solhyddor med skuggande tak och följer du strandpromenaden kommer du till hamnen i Pafos.

TUI cypern asiminia suites pafos
Några kvällar i veckan ordnas underhållning med livemusik på Asimina Suites.

2. TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

Eleganta Atlantica Aphrodite Hills är perfekt för både golfaren och finsmakaren. Inte bara bor du praktiskt granne med en 18-hålsgoflbana, du har även tillgång till hotellets restaurang Jasmine som nominerats till World Luxury Award. Hotellets spa och infinitypool är också värda ett besök.

tui cypern sensatori aphrodite hills
Sensatori Atlantica Aphrodite Hills passar självklart för hela familjen - det finns t ex en skuggad babypool för de allra yngsta gästerna.

3. Blue Star Atlantica Mare Village

Vill du ha det riktigt lyxigt på semestern så ska du välja Privilege-rummen på Atlantica Mare Village. Förutom att rummen ligger närmast havet och stranden får du dessutom tillgång till en exklusiv pool och har två extra sköna solsängar på terrassen.

TUI Blue Star Atlantica Mare Village Cypern
På Blue Star Atlantica Mare Village finns dessutom två poolområden och på den barnvänliga stranden finns solstolar utan kostnad.

4. Nausicaa Villas

Nausicaa Villas bor du i villa (med två eller tre sovrum) med privat pool och trädgård. Lyxigt och bekvämt dessutom. Om du har lust kan du boka All Inclusive som du äter på systerhotellet [/resa/cypern/fig-tree-bay/tui-family-life-nausicaa-beach/) – där ordnas även underhållning och aktiviteter för barn.

tui cypern nausica villas fig tree bay
Från Nausicaa Villas har du även restauranger, barer och butiker i Fig Tree Bay på bekvämt avstånd.

5. TUI Family Life Nausicaa Beach

Nausicaa Beach är beläget på en udde med Medelhavet på tre sidor och från poolområdet har du utsikt mot havet. Här bor du i moderna lägenheter och har tillgång till ett nytt och fräsch spa. Precis som på alla våra Family Life-hotell har du två restauranger, Thea's samt barnklubbar och underhållning.

Vid den stora poolen med utsikt mot Medelhavet kan det vara lugnt och livat (när Bamseparaden dyker upp!)

6. Sunrise Pearl Resort & Spa

Vill du bo både centralt och med bästa strandläge i Fig Tree Bay? Då ska du välja Sunrise Pearl Resort & Pearl. Här kan du chilla ordentligt med swim up-bar, spa-behandlingar och inte mindre än fem à la carte-restauranger. Vill du också ha bästa rummet? Då väljer du sviten med privat pool!

tui cypern sunrise pearl resort fig tree bay
Sunrise Pearl Resort & Spa har fyra pooler varav en barnpool och en pool endast för vuxna.

7. The Royal Apollonia

The Royal Apollonia bor du inte bara direkt stranden, du har också nära till nästan allt i Limassol. Det finns flera terrasser med uteserveringar, alla har havsutsikt. Stranden når du enkelt då den ligger precis nedanför poolområdet.

tui cypern the royal apollonia limassol
I den stora poolen på The Royal Apollonia finns jacuzzi och en nedsänkt poolbar. På stranden kan du testa olika vattensporter eller koppla av i en solsäng.

8. Blue Star Atlantica Sungarden

Beläget på en höjd med nästan oslagbar utsikt över Medelhavet ligger Blue Star Atlantica Sungarden. Precis nedanför poolområdet hittar du en liten sandstrand och du har dessutom promenadavstånd in till Ayia Napa. I bufférestaurangen tillgar kockarna vissa rätter à la minute - vad kan vara bättre än att få starta dagen med den perfekta omeletten som dessutom kryddats med kryddor från hotellets egna trädgård?

TUI Blue Star Atlantica Sungarden har ett bra läge ovanför stranden och nära till Ayia Napa.
På Blue Star Atlantica Sungarden kan du fylla dagarna med aktiviteter och bad men koppla av i lugn och ro.

9. Sensimar Sea Breeze by Atlantica

Här kan du strosa ut på den stora mjuka gräsmattan som ligger mellan stranden och Sensimar Sea Breezes poolområde och utan stress välja någon av de många solstolarna. Du kan också varva ner med en massage direkt på stranden med vågornas brus som soundtrack eller lära dig något nytt om cypriotiska viner på hotellets egna vinprovningar.

TUI Sensimar Atlantica Sea Breeze ligger vid en liten strand i Fig Tree Bay.
För att verkligen maxa relaxen kan du boka en balinesisk solsäng för en heldag vid poolen utan några måsten.

Hoppas du blivit inspirerad till din egen semester på Cypern! Här hittar du alla våra hotell på Cypern.