Surfa fritt på semestern - inga roamingavgifter inom EU längre!

Är du trött på att ständigt leta efter wifi på semestern? Att fråga efter wifi-lösen på varenda restaurang? Vi kan glatt meddela att detta äntligen har fått ett slut! Roamingavgifterna inom EU har tagits bort och från och med nu kan du surfa på semestern precis som du gör hemma.

En helt ny värld öppnas för dig som är aktiv online

  1. Åk upp i de vackra bergen och sänd LIVE på Facebook

  2. Lägg upp en bild på din smaskiga glass direkt från solstolen

  3. Filma när ditt resesällskap gör bomben i poolen - och skicka ut direkt från poolkanten

  4. Fånga de speciella ögonblicken på Instagram eller Snapchat story

Läs mer om roamingavgifterna och de nya reglerna på EUs egen hemsida och kolla med din operatör vad som gäller för just dig vid eventuella frågor.
Blir du sugen på att ta en avstickare till någon härlig destination i Europa och surfa? TUI har gott om resmål att välja på.

Liknande inlägg

Vi fortsätter längta

Trots allt som händer nu kan vi fortfarande resa – i tanken. Att minnas tidigare resor kan hjälpa oss längta, planera och drömma oss bort till nästa. Så vad är ditt bästa resminne? Hjälp till att hålla reslusten vid liv genom att dela din härligaste semesterbild i sociala medier och tagga det med #fortsättlängta.
Towe A Towe A

Nya TUI Blue – mer än ett semesterboende

TUI Blue är vårt nya flaggskepp och finns i tre skepnader – For All, For Two och For Families. Här kommer du närmare resmålet och de du reser med, oavsett när på året det är och vilka du vill ha med dig. TUI Blue är mer än ett semesterboende. Det är en upplevelse i sig.
Hanna P Hanna P

TUI Blue For Two – för er på tu man hand

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vill komma närmare resmålet och de du reser med, för dig som vill vårda gamla relationer och skapa nya. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Two, som tidigare hette TUI Sensimar.
Hanna P Hanna P

TUI Blue For Families – våra bästa familjehotell

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vet att poolen är ett stormande världshav och trivs bäst när hela familjen är samlad. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Families, som tidigare hette TUI Family Life.
Hanna P Hanna P