Inspiration
Riu Palace – lyxiga strandhotell med hög service

Riu Palace – lyxiga strandhotell med hög service

2017-09-27

Riu Palace-hotellen ligger alltid vid stranden och erbjuder semesterboende av högsta standard och komfort. Strandläget är ofta det bästa på hela resmålet och all service, mat och dryck håller högsta kvalitet. Och kanske viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.

Med känsla för varje detalj

Om vi är stolta över att vara ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär kan vi säga att vi nästan är malliga över att vara ensamma om Riu Palace. Här är den höga servicen snäppet bättre, finishen lite vassare och inte sällan ingår det cava till frukost. Det mesta är gemensamt för hotellen men beroende på hur ditt resesällskap ser ut kan det vara både glädjande och synd att vissa är barnfria och välkomnar gäster från 18 år.

Alltid på Riu Palace:

  • Läge direkt vid stranden
  • Klassificering TTTT+ eller TTTTT
  • Mat och dryck i toppklass och exklusiva restauranger
  • Hög rumsstandard och inbjudande gemensamma utrymmen
  • Formgivning i en stil som ansluter till värdlandets arkitektur


Såhär säger två av våra nöjda Riu Palace-gäster:

”Bästa hotellet. Bott på andra femstjärniga hotell på Gran Canaria. Detta var dock det absolut bästa av dem alla. Fantastiskt vänlig och serviceinriktad personal. Rent och snyggt överallt, fantastiskt poolområde. Ska åka hit igen absolut!!”

Pelle, augusti 2017, Riu Palace Meloneras

”Lyxig vecka. Åk till Riu Palace på Teneriffa. Vill du känna dig omhändertagen, äta god mat och få en härlig lyxig känsla – då har du valt rätt hotell. Personalen var supertrevliga, omgivningarna fina och maten väldigt god.”

Ulrika, juli 2017, Riu Palace Tenerife

 

Tre spännande nyheter inför vintern 2017/18

Kommande vinter börjar vi flyga direkt till Punta Cana i Dominikanska republiken och kan erbjuda inte mindre än tre Riu Palace-hotell:

  1. Riu Palace Bavaro – Ett av Punta Canas bästa hotell
  2. Riu Palace Punta Cana – Stilfullt strandhotell med två pooler
  3. Riu Palace Macao – Barnfritt och högklassigt strandhotell