Riu Palace – lyxiga strandhotell med hög service

2017-09-27
Jonas S
Riu Palace-hotellen ligger alltid vid stranden och erbjuder semesterboende av högsta standard och komfort. Strandläget är ofta det bästa på hela resmålet och all service, mat och dryck håller högsta kvalitet. Och kanske viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.

Med känsla för varje detalj

Om vi är stolta över att vara ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär kan vi säga att vi nästan är malliga över att vara ensamma om Riu Palace. Här är den höga servicen snäppet bättre, finishen lite vassare och inte sällan ingår det cava till frukost. Det mesta är gemensamt för hotellen men beroende på hur ditt resesällskap ser ut kan det vara både glädjande och synd att vissa är barnfria och välkomnar gäster från 18 år.

Alltid på Riu Palace:

 • Läge direkt vid stranden
 • Klassificering TTTT+ eller TTTTT
 • Mat och dryck i toppklass och exklusiva restauranger
 • Hög rumsstandard och inbjudande gemensamma utrymmen
 • Formgivning i en stil som ansluter till värdlandets arkitektur

Såhär säger två av våra nöjda Riu Palace-gäster:

"Bästa hotellet. Bott på andra femstjärniga hotell på Gran Canaria. Detta var dock det absolut bästa av dem alla. Fantastiskt vänlig och serviceinriktad personal. Rent och snyggt överallt, fantastiskt poolområde. Ska åka hit igen absolut!!"

Pelle, augusti 2017, Riu Palace Meloneras

"Lyxig vecka. Åk till Riu Palace på Teneriffa. Vill du känna dig omhändertagen, äta god mat och få en härlig lyxig känsla - då har du valt rätt hotell. Personalen var supertrevliga, omgivningarna fina och maten väldigt god."

Ulrika, juli 2017, Riu Palace Tenerife

Kundnöjdhets-toppen:

Alla Riu-hotell har många återkommande gäster. Att så många vill tillbaka år efter år säger det mesta om RIU-känslan. Listan nedan visar de sju Riu Palace-hotell som har högst kundnöjdhet.
 1. Kundbetyg: 9.5 / 10 Riu Palace Meloneras, Gran Canaria – Stilfullt hotell med flera pooler i Las Meloneras

 2. Kundbetyg: 9.3 / 10 Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria – I kolonialstil med fantastiskt läge vid Playa del Ingles sanddyner

 3. Kundbetyg: 9.3 / 10 Riu Palace Jamaica, Jamaica – Femstjärnigt och barnfritt hotell med All Inclusive

 4. Kundbetyg: 9.2 / 10 Riu Palace Tenerife, Teneriffa – I Playa de Fañabe med fantastisk utsikt från restaurangterrassen

 5. Kundbetyg: 9.2 / 10 Riu Palace Las Américas, Cancun – Direkt vid Cancuns långa sandstrand med förstklassig service och flera à la carte-restauranger

 6. Kundbetyg: 9.1 / 10 Riu Palace Cabo Verde, Kap Verde – Vårt bästa hotell på Sal – All Inclusive ingår

 7. Kundbetyg: 8.9 / 10 Riu Palace Madeira, Madeira – Stort poolområde mot havet

Tre spännande nyheter inför vintern 2017/18

Kommande vinter börjar vi flyga direkt till Punta Cana i Dominikanska republiken och kan erbjuda inte mindre än tre Riu Palace-hotell:

 1. Riu Palace Bavaro – Ett av Punta Canas bästa hotell
 2. Riu Palace Punta Cana – Stilfullt strandhotell med två pooler
 3. Riu Palace Macao – Barnfritt och högklassigt strandhotell

Liknande inlägg

Kort flygtid – sommarresor under tre timmar

Platsen i dina semesterdrömmar måste inte ligga på andra sidan jorden. Här guidar vi dig till fina resmål dit du flyger på tre timmar eller mindre. Både palmkantade stränder och pulserande storstäder. Underbart kan vara kort ibland.
Astrid S Astrid S 2019-04-22

5 hållbarhetscertifierade hotell att boka i sommar

En fråga som blir allt viktigare bland resenärerna är hållbarhetscertifierade hotell. 95 procent av TUIs kunder tycker att hållbarhet är viktigt på resan och cirka var femte skulle inte kunna tänka sig att bo på ett hotell utan hållbarhetscertifiering. Det visar en nyligen avslutad kundundersökning. Här listar vi våra fem populäraste sommarhotell med hållbarhetscerifiering. För avresor efter 1 maj klimatkompenseras även hotellvistelsen.
Towe A Towe A 2019-04-17

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Idag har den sista säsongen av Game of Thrones premiär. Hur många gånger under seriens gång har vi inte hört huset Starks valspråk "Winter is coming" till att nu vara mitt uppe i den kalla vintern. Får du inte nog av intriger, hämnd och drakar? I så fall är Dubrovnik ett perfekt resmål för dig. Vi har satt ihop en Game of thrones-guide i Dubrovnik! Kanske blir tomheten efter serien lite lättare att hantera då.
Hanna P Hanna P 2019-04-15

Vad är ett boutiquehotell - har du koll?

Boutiquehotell brukar beskrivas som lite mindre, chict inredda hotell med en personlig känsla och unik stil och atmosfär. Den här typen av hotell har som fokus att erbjuda sina gäster en alldeles speciell upplevelse eftersom inredning, design, service och mat är något extra. Hotellet i sig kan ofta vara själva anledningen till resan, eller i alla fall en stor anledning – vi guidar dig till några av våra bästa boutiquehotell.
Ulrica T Ulrica T 2019-04-03