Riu Palace – lyxiga strandhotell med hög service

2017-09-27
Jonas S
Riu Palace-hotellen ligger alltid vid stranden och erbjuder semesterboende av högsta standard och komfort. Strandläget är ofta det bästa på hela resmålet och all service, mat och dryck håller högsta kvalitet. Och kanske viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.

Med känsla för varje detalj

Om vi är stolta över att vara ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär kan vi säga att vi nästan är malliga över att vara ensamma om Riu Palace. Här är den höga servicen snäppet bättre, finishen lite vassare och inte sällan ingår det cava till frukost. Det mesta är gemensamt för hotellen men beroende på hur ditt resesällskap ser ut kan det vara både glädjande och synd att vissa är barnfria och välkomnar gäster från 18 år.

Alltid på Riu Palace:

 • Läge direkt vid stranden
 • Klassificering TTTT+ eller TTTTT
 • Mat och dryck i toppklass och exklusiva restauranger
 • Hög rumsstandard och inbjudande gemensamma utrymmen
 • Formgivning i en stil som ansluter till värdlandets arkitektur

Såhär säger två av våra nöjda Riu Palace-gäster:

"Bästa hotellet. Bott på andra femstjärniga hotell på Gran Canaria. Detta var dock det absolut bästa av dem alla. Fantastiskt vänlig och serviceinriktad personal. Rent och snyggt överallt, fantastiskt poolområde. Ska åka hit igen absolut!!"

Pelle, augusti 2017, Riu Palace Meloneras

"Lyxig vecka. Åk till Riu Palace på Teneriffa. Vill du känna dig omhändertagen, äta god mat och få en härlig lyxig känsla - då har du valt rätt hotell. Personalen var supertrevliga, omgivningarna fina och maten väldigt god."

Ulrika, juli 2017, Riu Palace Tenerife

Kundnöjdhets-toppen:

Alla Riu-hotell har många återkommande gäster. Att så många vill tillbaka år efter år säger det mesta om RIU-känslan. Listan nedan visar de sju Riu Palace-hotell som har högst kundnöjdhet.
 1. Kundbetyg: 9.5 / 10 Riu Palace Meloneras, Gran Canaria – Stilfullt hotell med flera pooler i Las Meloneras

 2. Kundbetyg: 9.3 / 10 Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria – I kolonialstil med fantastiskt läge vid Playa del Ingles sanddyner

 3. Kundbetyg: 9.3 / 10 Riu Palace Jamaica, Jamaica – Femstjärnigt och barnfritt hotell med All Inclusive

 4. Kundbetyg: 9.2 / 10 Riu Palace Tenerife, Teneriffa – I Playa de Fañabe med fantastisk utsikt från restaurangterrassen

 5. Kundbetyg: 9.2 / 10 Riu Palace Las Américas, Cancun – Direkt vid Cancuns långa sandstrand med förstklassig service och flera à la carte-restauranger

 6. Kundbetyg: 9.1 / 10 Riu Palace Cabo Verde, Kap Verde – Vårt bästa hotell på Sal – All Inclusive ingår

 7. Kundbetyg: 8.9 / 10 Riu Palace Madeira, Madeira – Stort poolområde mot havet

Tre spännande nyheter inför vintern 2017/18

Kommande vinter börjar vi flyga direkt till Punta Cana i Dominikanska republiken och kan erbjuda inte mindre än tre Riu Palace-hotell:

 1. Riu Palace Bavaro – Ett av Punta Canas bästa hotell
 2. Riu Palace Punta Cana – Stilfullt strandhotell med två pooler
 3. Riu Palace Macao – Barnfritt och högklassigt strandhotell

Liknande inlägg

Durres riviera – solsemester med en twist

Ofta känner du att det kunde vara var som helst vid Medelhavet. Till exempel när du sträcker ut dig på solsängen, beställer ett glas bubbel i strandbaren eller plaskar runt med trampbåt. Samtidigt bjuder Durres riviera på unika upplevelser av mat, kultur och stadsliv. Läs vidare om du vill ha det bästa av två världar.
Astrid S Astrid S 2019-08-24

7 tips till Da Nang

En resa till Da Nang bjuder på spännande aktiviteter för store och små. Hamnstaden har länge varit en dold pärla för resenärer till Vietnam. Staden är perfekt för den som vill kombinera sol och bad med spännande utflykter till Hue och Hoi An. Här nedan delar vi med oss av våra bästa resetips till Da Nang.
Towe A Towe A 2019-08-19

5 bästa destinationer för cykling

Här är några av de allra bästa destinationerna i Europa för dig som ville cykla. Följ med längs de vita vägarna i Italien, de franko-germanska Alsace och de utmanande bergen på Mallorca. Läs vidare för tips på hur du får en cykelsemester med fantastiska landskap, mysiga byar och badplatser.
Hanna P Hanna P 2019-08-14

En guide till Koh Lanta

Med sina härliga stränder, avslappnade stämning och magiska solnedgångar är det inte konstigt att Koh Lanta blivit mångas favoritö i Thailand. I denna guide får du ta del av våra bästa tips om Koh Lantas stränder, utflykter och hotell.
Marie L Marie L 2019-08-06