Nya TUI Blue – mer än ett semesterboende

TUI Blue är vårt nya flaggskepp och finns i tre skepnader – For All, For Two och For Families. Här kommer du närmare resmålet och de du reser med, oavsett när på året det är och vilka du vill ha med dig. TUI Blue är mer än ett semesterboende. Det är en upplevelse i sig.

Från premiären den 7 november är TUI Blue samlingsnamnet för våra bästa hotellupplevelser. Skapat för dig som inte drar dig för att fråga kocken om receptet. Som gärna lånar en cykel och utforskar kusten på egen hand. Eller övertygar hela familjen att prova yoga i soluppgången. Oavsett om TUI Blue For All, For Two eller For Families faller dig i smaken kommer du att få en modern och spännande semester.

TUI Blue For Families

tui blue for families eja simskola
På TUI Blue For Families kan barnen lära sig att ta sitt allra första simtag!

På TUI Blue For Families finns allt du längtar efter av både aktiviteter och skön relax. På bilden ser du hur några blivande storsimmare får instruktioner av simskoleläraren Eja på TUI Blue Tropical i turkiska Sarigerme. Ett bland massor av exempel på hur TUI Blue gör semesterns boende till något man minns länge efteråt.

De flesta TUI Blue For Families hette tidigare TUI Family Life och allt som gjort de hotellen omtyckta finns kvar – från Bamseklubb och musikalshower till träningspass och restaurangutbud.

TUI Blue For Two

tui blue for two
På TUI Blue For Two får ni tid att vara tillsammans.

Hotellen inom TUI Blue For Two är skapade enbart för er som reser på tu man hand – vare sig det nu betyder kärlekssemester, kvalitetstid för mor och dotter eller en småbusig kompisresa. Alla hotellen är barnfria och har spa, gym, yoga, fitnesspass och flera restauranger. De flesta av dem hette tidigare TUI Sensimar.

TUI Blue For All

tui blue for all sarigerme park
På TUI Blue For All är hotellet en stor del av upplevelsen.

Väljer du TUI Blue For All kan du – som namnet antyder – se fram emot en upplevelse som passar både små och stora sällskap, både singlar, par och familjer. Hotellen är modernt designade med högsta komfort och fokuserar på att du ska få uppleva resmålets kulinariska specialiteter, natur och kultur. Hälsokonceptet BLUEf!t omfattar både kostråd, gym med personlig tränare, sportutflykter och pass med till exempel autogen träning och meditationsyoga.

tui blue sarigerme park