Mia Högfeldts tips för den perfekta resenecessären

2018-04-10
Hanna P
Hon är en av Sveriges mest erfarna makeupartister och har i över 25 år sminkat och stylat både svenska och internationella artister, modeller, programledare och skådisar. Det innebär också en hel del resande, vilket kan vara påfrestande för huden. Här är Mia Högfeldts bästa tips för att hålla din hud fräsch och vacker på semestern.

Här kan du läsa mer om taxfree när du flyger med TUI »

Resekit

1. Bad Norwegian Presentask

Ett nytt spännande märke som erbjuder ”snälla” produkter för män, helt fria från onödigt innehåll som parabener och alkohol. Innehåller krämen Revitalize Face Anti-Wrinkle och ansiktsrengöringen Wash Face. Taxfree-pris: 589:- (butikspris 795:-).

2. Clarins Face Grab and Fly

Perfekt resekit med uppiggande växtextrakt och allt du behöver till ansiktet, praktiskt förpackat för att ta med i handbagaget. Innehåll: Instant Eye Make-Up Remover, Gentle Foaming Cleanser AST, Hydraquench Mask, Hydraquench Cream, Beauty Flash Balm ochEye Contour Gel. Taxfree-pris: 329:-

För långflygningen

3. Elizabeth Arden 8 Hour Facial Mist

En produkt jag blivit beroende av. Återfuktar flygtorr hud och ger nytt liv åt makeup som suttit på ett tag. Taxfree-pris: 189:- (butikspris 250:-).

4. Kiehl’s Lip Balm

Jag får lätt torra läppar och använder ofta läppbalsam, oavsett årstid, och brukar ge nagelbanden en omgång när jag ändå är i farten. Taxfree-pris: 59:- (butikspris 75:-).

5. BY TERRY Baume de Rose Lipcare

Ett lyxigare alternativ som ger mjuka, lena läppar och dessutom doftar gott av rosor. Taxfree-pris: 299:- (butikspris 369:-).

6. Biotherm Biomains

Ytterligare ett måste i väskan, både till vardags och på semestern. Om du har torrt hår kan du använda överskottet från händerna i håret, så slipper du både kladdiga händer och frissigt hår. Taxfree-pris: 49:- (butikspris 105:-).

7. Depend 3 Step Action Nail Care Kit

För att undvika att naglarna flisar sig kan det göra susen att ge näring och hålla naglarna korta. Kittet innehåller peeling, olja och nagelbandskräm för regelbunden vård. Taxfree-pris: 149:- (butikspris 199:-).

För dig på väg till solen

8. Bamse Solkräm

Glöm inte att barnens hud är känsligare. Bamses solkräm har SPF 50 och ger bättre skydd. Taxfree-pris: 99:- (butikspris 129:-).

9. Avivir Aloe Vera After Sun

Lindrar inte bara solsveda utan även insektsbett och andra hudirritationer. Snäll mot huden, så även barn kan använda den. OBS! Inte kabinvänlig. Taxfree-pris: 149:- (butikspris 229:-).

10. Hawaiian Tropic Body Butter

Både en skön kroppskräm och utmärkt som after sun-produkt med återfuktande aloe vera. Taxfree-pris: 99:- (butikspris 129:-).

11. Gosh Sunkissed Look

Ett komplett make-up-kit för dig som vill ha en ”bronzad” look. Taxfree pris: 349:-

Text:

Jakob Reimerson

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

5 veganska recept på TUI Family Life

För oss på TUI är det viktigt att ständigt förnya och förbättra våra buffér på våra hotell. De senaste åren har vi satsat lite extra på fixa riktigt bra vegetariska och veganska rätter som passar hela familjen. Här är 5 veganska recept från våra bufféer på TUI Family Life, de är dessutom glutenfria så alla ska kunna hitta sin favorit i buffén!
Hanna P Hanna P 2019-05-06

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06