Kryssning i Medelhavet – 6 saker du inte får missa

Historia, vackra vyer, god mat och sköna stränder – det är inte konstigt att Medelhavet är ett favoritresmål på sommaren. Här har vi samlat sex upplevelser du kan få vara med om när du kryssar i Medelhavet.

Upplev Medelhavet med en kryssning i sommar

  1. Gibraltar: Det världsberömda landmärket är ett måste. Prova gärna att söka dig bort från turistbutikernas Main Street till de små gränderna i Upper Town där du möts av en mix av nordafrikansk och europeisk kultur.

  2. På fartyget – en dag vid poolen: Parkera dig vid pooldäck och njut av den gassande Medelhavssolen. Kanske får du äntligen tid till semesterdeckaren? Emellanåt kan du svalka dig i fartygets pool.

  3. Lissabon: Staden på de sju kullarna bjuder på allt från trånga kullerstensgränder till arkitektoniska nyskapelser. Passa på att hoppa på en spårvagn till de brantaste delarna av staden där du kan njuta av den fantastiska utsikten.

  4. På fartyget – se en Broadwayföreställning: Har du inte sett en musikal någon gång är det ett gyllene tillfälle nu. Bara att luta dig tillbaka, all underhållning ingår i kryssningsbiljetten.

  5. Malaga: Ta en dag på egen hand i den vackra andalusiska hamnstaden. Inspireras på Picassomuseet, frossa i tapas och relaxa ett par timmar på La Malagueta-stranden bara 10 minuter från centrum.

  6. På fartyget – bio i sommarnatten: Svep in dig i en filt och mys under stjärnhimlen med en film och popcorn.