All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

2019-06-24
Carl J
En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!

Devisen ”Du får vad du betalar för” är väldigt ofta sanning. Välj att vrida lite på den, och du kanske till och med får mer än du betalar för. Hur låter det? Se bara nedan:

1. Riu Funana, sal

På det här familjevänliga hotellet (se toppbilden) bor du direkt vid stranden. Här är All Inclusive generös och hotellet har ett brett utbud av aktiviteter. Här finns det flera pooler, restauranger och barer. Här kan du också hålla igång pulsen i gymmet eller koppla av i spa-delen.

Läs mer och boka hotellet Riu Funana här.

2. TUI Sensimar Cabo Verde Resort, Sal

Det här är ett vuxenhotell direkt vid stranden med flera pooler, gym, spa och andra aktiviteter. Och det bästa är att All Inclusive ingår! Fullända din romantiska partripp på solsäkra Sal genom att gotta dig i någon av de fyra restaurangerna.

Läs mer och boka hotellet TUI Sensimar Cabo Verde Resort här.

all inclusive kap verde tui
På det här hotellet kan du förverkliga den romantiska parresan. Passar perfekt för vuxna.

3. Riu Touareg, Boavista

Vi hoppar över till sydvästra Boavista ett slag och kollar in RIU Touareg. Här är det All Inclusive för hela slanten och dygnet runt som gäller. Precis intill stranden och med flera pooler är det känt för sin höga service och klass. Under vintern är huvudpoolen uppvärmd och har en nedsänkt poolbar.

Läs mer och boka hotellet Riu Touareg här.

all inclusive kap verde tui
Riu Touareg med härlig läge intill havet.

4. Riu Palace Boavista

Det här är ett nybyggt hotellet (se toppbilden) ligger precis intill stranden och där All Inclusive dessutom ingår. Här är varje detalj genomtänkt. Det passar både familjer och par när det kommer till aktiviteter, pooler och boende. Här finns det bland annat hela sex(!) restauranger och fyra barer.

Läs mer och boka hotellet Riu Palace Boavista här.

all inclusive kap verde tui
Nybyggda Riu Palace Boavista med sin rymliga pool och strandnära läge.

5. Riu Palace Cabo Verde, Sal

Det här är vårt bästa hotell på den kapverdiska ön Sal. Strandläget, poolerna och framförallt en generös All Inclusive som ingår är några av anledningarna till dess popularitet. Träningsalternativen är många och barnpool finns!

Läs mer och boka hotellet Riu Palace Cabo Verde här.

All inclusive kap verde tui
Rymligt och svalkande poolområde på Riu Palace Cabo Verde.

6. Riu Karamboa, Boavista

Ett väldigt populärt hotell på ön Boavista med många återkommande gäster. Är det inte för dess milsvida sandstrand, så är det den höga servicenivån, aktiviteterna eller poolerna. Eller alltihop på samma gång. Här ingår All Inclusive och du har bara några steg till stranden Praia de Chaves.

Läs mer och boka hotellet Riu Karamboa här.

all inclusive kap verde tui
Den stora sammangängande poolen skapar vackra mönster på Riu Karamboa.

Bra hotell med All Inclusive som tillval

7. Blue Star Oasis Salinas Sea, Sal

Det här är ett familjevänligt alternativ med ett toppläge i Santa Maria på ön Sal. Här är rummen ljusa fräscha med många olika storlekar och alternativ. Närheten till stranden gör att det är som gjort för mysiga strandpromenader. Du får även ta del av mängder med underhållning i hotellets regi.

Läs mer och boka hotellet Blue Star Oasis Salinas Sea här.

all inclusive kap verde tui
Härliga turkosa pooler och mängder av aktiviteter på familjevänliga Blue Star Oasis Salinas Sea.

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A 2019-07-01

Palats i Istanbul - 6 tips

I flera hundra år levde de ottomanska höjdarna i lyx få kan drömma om, sida vid sida med kammartjänare, präster och älskarinnor. När du promenerar i de färgglada flyglarna med intrikata och utsmyckade ornament får du en inblick i hur de levde och verkade. Här är en guide till Istanbuls bästa palats!
Carl J Carl J 2019-06-20

Världens minsta flygplatser

Glöm VIP-lounger, vindlande korridorer till olika byggnader och dussintals restauranger samt pop-up butiker... på världens minsta flygplatser får du istället nöjet att landa på ön som har Nederländernas enda vulkan eller besöka en restaurang som fått nya heltäckningsmattor så sent som 2008.
Hanna P Hanna P 2019-06-11