Hotell i Grekland – med din egen pool

2019-05-13
Marie L
Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.

Gemensamt för hotellen nedan, är att de bland alla sina rumsalternativ även har rum med privat pool. Läs vidare för att få inspiration och förhoppningsvis hitta det perfekta hotellet för din sommarsemester i Grekland!

1. Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes, Rhodos

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia är ett hotell för dig som vill ha en semester fylld av sport och aktiviteter. Hotellet är uppdelat i fyra olika delar. Du kan bo nära aktiviteterna eller i någon av de lugnare delarna. Det är bara välja vad som passar dig bäst! Villorna med privat pool ligger i Deluxe-delen med extra hög standard.

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes - TUI
Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia på Rhodos.

2. TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu

På en grönklädd bergssluttning i Ermones ligger det spektakulära parhotellet TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa. Hit åker du för att ta det lugnt med din kärlek, och kanske spela lite golf. Rummen med privat pool har dessutom en härlig havsutsikt.

TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa
TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa i Ermones på Korfu.

3. Restia Suites, Korfu

Restia Suites är ett lite undangömt vuxenhotell som ligger precis vid stranden, en bit utanför orten Aharavi. Hotellet har en lantlig stil och lugn atmosfär. Du bor i låga hus med modernt inredda rum. Vill du aktivera dig finns möjlighet att spela tennis, gymma eller hyra en cykel och utforska omgivningarna.

Restia Suites - TUI
Restia Suites i Aharavi på Korfu.

4. TUI Family Life Creta Paradise, Kreta

Familjevänliga och högklassiga TUI Family Life Creta Paradise i Gerani bjuder på stora poolområden, mängder med aktiviteter, barnklubbar och Bamsebesök. Du väljer själv om du vill bo i den fartfyllda Afrodite-delen eller i den lugnare Olympus-delen. Vill du sätta guldkant på semestern kan du boka en svit med en liten privat pool.

TUI Family Life Atlantica Creta Paradise
TUI Family Life Atlantica Creta Paradise i Gerani på Kreta.

5. Olea All Suite, Zakynthos

Ett femstjärnigt designhotell i Tsilivi med lyxiga sviter. Olea All Suite är hotellet för dig som uppskattar ett avkopplande boende men som samtidigt vill ha nära till centrum. Här kan du delta i fitness- och yogapass. Boka en svit med privat pool så kan du avsluta dagen med att se på solnedgången från din terrass.

Olea All Suite - TUI
Olea All Suite i Tsilivi på Zakynthos.

6. Atlantica Portobello Royal, Kos

Förstklassiga All Inclusive-hotellet Atlantica Portobello Royal passar dig som älskar aktiviteter och pooler, här finns inte mindre än 13 stycken att välja på! Hotellet är byggt som en medeltida by och i matväg kan du både njuta av grekiskt, italienskt och asiatiskt.

Atlantica Portobello Royal - TUI
Atlantica Portobello Royal i Kardamena på Kos.

7. Proteas Blu Resort, Samos

Vuxenhotellet Proteas Blu Resort utanför Pythagorion ligger direkt vid en fin klapperstenstrand. Hotellet bjuder på en lugn atmosfär med en touch av lyx. En svit med privat pool och havsutsikt är kanske inte helt fel?

Proteas Blu Resort - TUI
Proteas Blu Resort på Samos.

Vill du se fler hotell där du kan hoppa rakt ner i poolen från hotellrummet? Vi har många att välja på, både med privat pool och delad pool. Klicka här för att se alla swim up-hotell i Grekland.

Liknande inlägg

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A 2019-07-01

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08