Hotell i Bangkok med pool på taket

2018-01-04
Towe A
Bangkok. Skyskrapor möter tempel. Gatumat möter fine dining. Kontrasternas stad på alla plan och ett stad som bara måste upplevas. Ingenstans finns så många lyxiga hotell som just i Thailands huvudstad. Passa på att boka ett hotell med pool på taket, simma fram till kanten och se mångmiljonstaden breda ut sig framför dig.

So Sofitel - takpool med utsikt över Bangkoks skyline

Poolen på våning 10 på So Sofitel.

So Sofitel är ett lyxigare hotell nära Bangkoks stora park Lumpini och i Silomområdet. Det ligger nära shopping, marknader och nattliv samt har en skytrainstation väldigt nära. Hotellet har 237 rum, flera restauranger, spa, gym, lekplats och en takbar. Poolen ligger på våning 10 och är en infinitypool med en känsla av att vattnet rinner över kanten. Ta en simtur, häng vid kanten och njut av Bangkoks skyline.

So Sofitel Bangkok med TUI
So Sofitel i solnedgång

W Bangkok - pool och bar på taket i Bangkok

Underbar pool på W Bangkok.

Chict femstjärnigt hotell i Silom med 403 rum, flera restauranger, barer och spa. Poolen ligger på våning 6, har utsikt över staden och är komplett med lampor och musik under vattnet. När solen går ned över Bangkok erbjuder W Bangkok yoga vid poolkanten. Hotellet har ett bra läge och du kan avrunda dagen med en drink i den trendiga baren.

Receptionen på W Bangkok hotell.

Indigo Bangkok Wireless Road - takpool på våning 24 i Bangkok

Indigo bangkok pool tui
Poolen på Indigo Bangkok Wireless Road när solen går ned.

Indigo Bangkok Wireless Road har en fantastisk pool på våning 24 med utsikt över hela Bangkok. Att simma här när solen sänker sig över staden är magiskt. Hotellet blandar modern inredning med vintage och ligger nära Lumpini Park, Sumkhumvit och skytrain. Här finns spa och gym och du har gångavstånd till bra shopping och restauranger. Wireless road ses som downtown Bangkok och är ett väldigt trendigt område.

Indigo hotell Bangkok TUI
En utav restaurangerna på Indigo Bangkok Wireless road.

Förläng din sol- och badresa till Thailand med ett stopp i Bangkok, vi erbjuder flera hotell i olika prisklasser. Du kan själv välja om du vill stanna på dit- eller hemresan.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06