Hotell i Bangkok med pool på taket

Bangkok. Skyskrapor möter tempel. Gatumat möter fine dining. Kontrasternas stad på alla plan och ett stad som bara måste upplevas. Ingenstans finns så många lyxiga hotell som just i Thailands huvudstad. Passa på att boka ett hotell med pool på taket, simma fram till kanten och se mångmiljonstaden breda ut sig framför dig.

So Sofitel - takpool med utsikt över Bangkoks skyline

Poolen på våning 10 på So Sofitel.

So Sofitel är ett lyxigare hotell nära Bangkoks stora park Lumpini och i Silomområdet. Det ligger nära shopping, marknader och nattliv samt har en skytrainstation väldigt nära. Hotellet har 237 rum, flera restauranger, spa, gym, lekplats och en takbar. Poolen ligger på våning 10 och är en infinitypool med en känsla av att vattnet rinner över kanten. Ta en simtur, häng vid kanten och njut av Bangkoks skyline.

So Sofitel Bangkok med TUI
So Sofitel i solnedgång

W Bangkok - pool och bar på taket i Bangkok

Underbar pool på W Bangkok.

Chict femstjärnigt hotell i Silom med 403 rum, flera restauranger, barer och spa. Poolen ligger på våning 6, har utsikt över staden och är komplett med lampor och musik under vattnet. När solen går ned över Bangkok erbjuder W Bangkok yoga vid poolkanten. Hotellet har ett bra läge och du kan avrunda dagen med en drink i den trendiga baren.

Receptionen på W Bangkok hotell.

Centara Grand Central World - pool på våning 26 i Bangkok

bangkok pool tui
Poolen på Centara Grand Central World.

Centara Grand Central World har en fantastisk pool på våning 26 med utsikt över hela Bangkok. Att simma här när solen sänker sig över staden är magiskt. Denna hotell ligger på terrass, hotellet är hela 55 våningar högt och där uppe finns en utav Bangkoks bästa takbarer.

 hotell Bangkok TUI
Baren på taket av Centara Grand Central World.

Förläng din sol- och badresa till Thailand med ett stopp i Bangkok, vi erbjuder flera hotell i olika prisklasser.