Hotell i Bangkok med pool på taket

2018-01-04
Towe A
Bangkok. Skyskrapor möter tempel. Gatumat möter fine dining. Kontrasternas stad på alla plan och ett stad som bara måste upplevas. Ingenstans finns så många lyxiga hotell som just i Thailands huvudstad. Passa på att boka ett hotell med pool på taket, simma fram till kanten och se mångmiljonstaden breda ut sig framför dig.

So Sofitel - takpool med utsikt över Bangkoks skyline

Poolen på våning 10 på So Sofitel.

So Sofitel är ett lyxigare hotell nära Bangkoks stora park Lumpini och i Silomområdet. Det ligger nära shopping, marknader och nattliv samt har en skytrainstation väldigt nära. Hotellet har 237 rum, flera restauranger, spa, gym, lekplats och en takbar. Poolen ligger på våning 10 och är en infinitypool med en känsla av att vattnet rinner över kanten. Ta en simtur, häng vid kanten och njut av Bangkoks skyline.

So Sofitel Bangkok med TUI
So Sofitel i solnedgång

W Bangkok - pool och bar på taket i Bangkok

Underbar pool på W Bangkok.

Chict femstjärnigt hotell i Silom med 403 rum, flera restauranger, barer och spa. Poolen ligger på våning 6, har utsikt över staden och är komplett med lampor och musik under vattnet. När solen går ned över Bangkok erbjuder W Bangkok yoga vid poolkanten. Hotellet har ett bra läge och du kan avrunda dagen med en drink i den trendiga baren.

Receptionen på W Bangkok hotell.

Indigo Bangkok Wireless Road - takpool på våning 24 i Bangkok

Indigo bangkok pool tui
Poolen på Indigo Bangkok Wireless Road när solen går ned.

Indigo Bangkok Wireless Road har en fantastisk pool på våning 24 med utsikt över hela Bangkok. Att simma här när solen sänker sig över staden är magiskt. Hotellet blandar modern inredning med vintage och ligger nära Lumpini Park, Sumkhumvit och skytrain. Här finns spa och gym och du har gångavstånd till bra shopping och restauranger. Wireless road ses som downtown Bangkok och är ett väldigt trendigt område.

Indigo hotell Bangkok TUI
En utav restaurangerna på Indigo Bangkok Wireless road.

Förläng din sol- och badresa till Thailand med ett stopp i Bangkok, vi erbjuder flera hotell i olika prisklasser. Du kan själv välja om du vill stanna på dit- eller hemresan.

Liknande inlägg

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14

Nyårsweekend - hit ska du åka

Ta några extra lediga dagar och fira nyår utomlands. Säg hej då till det gamla och skåla in det nya året på en helt ny plats i Europa. Upptäck nya platser, njut av god mat, härliga hotell, känn historiens vingslag och få minnen för livet under din nyårsweekend. Här kommer 5 tips på städer som firar nyår lite extra bra.
Towe A Towe A 2018-12-11

Palma de Mallorca och Ibiza stad – små storstäder med mycket puls

Vi tar pulsen på de spanska favoritöarna Mallorca och Ibiza och deras respektive huvudorter. Båda två är utmärka val när du vill ha en urban tvist på din sol och bad-resa. Läs vidare för bästa tipsen på vad du inte får missa.
Emily G. Emily G. 2018-11-27

Vad betyder glamping?

Glamping är när du kombinerar det bästa med camping och det bästa med en riktigt lyxig hotellupplevelse. Det är ett fenomen som växer för varje år och har blivit mer än bara en lyxig variant av en campingplats. Läs vidare om vad glamping är, var du göra det och om TUIs nya glampinghotell.
Hanna P Hanna P 2018-09-18