Hotell i Bangkok med pool på taket

2019-01-07
Towe A
Bangkok. Skyskrapor möter tempel. Gatumat möter fine dining. Kontrasternas stad på alla plan och ett stad som bara måste upplevas. Ingenstans finns så många lyxiga hotell som just i Thailands huvudstad. Passa på att boka ett hotell med pool på taket, simma fram till kanten och se mångmiljonstaden breda ut sig framför dig.

So Sofitel - takpool med utsikt över Bangkoks skyline

Poolen på våning 10 på So Sofitel.

So Sofitel är ett lyxigare hotell nära Bangkoks stora park Lumpini och i Silomområdet. Det ligger nära shopping, marknader och nattliv samt har en skytrainstation väldigt nära. Hotellet har 237 rum, flera restauranger, spa, gym, lekplats och en takbar. Poolen ligger på våning 10 och är en infinitypool med en känsla av att vattnet rinner över kanten. Ta en simtur, häng vid kanten och njut av Bangkoks skyline.

So Sofitel Bangkok med TUI
So Sofitel i solnedgång

W Bangkok - pool och bar på taket i Bangkok

Underbar pool på W Bangkok.

Chict femstjärnigt hotell i Silom med 403 rum, flera restauranger, barer och spa. Poolen ligger på våning 6, har utsikt över staden och är komplett med lampor och musik under vattnet. När solen går ned över Bangkok erbjuder W Bangkok yoga vid poolkanten. Hotellet har ett bra läge och du kan avrunda dagen med en drink i den trendiga baren.

Receptionen på W Bangkok hotell.

Centara Grand Central World - pool på våning 26 i Bangkok

bangkok pool tui
Poolen på Centara Grand Central World.

Centara Grand Central World har en fantastisk pool på våning 26 med utsikt över hela Bangkok. Att simma här när solen sänker sig över staden är magiskt. Denna hotell ligger på terrass, hotellet är hela 55 våningar högt och där uppe finns en utav Bangkoks bästa takbarer.

 hotell Bangkok TUI
Baren på taket av Centara Grand Central World.

Förläng din sol- och badresa till Thailand med ett stopp i Bangkok, vi erbjuder flera hotell i olika prisklasser.

Liknande inlägg

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

Sevärdheter i Aten - 10 tips

Aten är en utav de hetaste weekendstäderna just nu, här finns allt du behöver och lite till. Läs våra tips till staden och vad du inte får missa när du reser dit.
Towe A Towe A 2019-07-03

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Palats i Istanbul - 6 tips

I flera hundra år levde de ottomanska höjdarna i lyx få kan drömma om, sida vid sida med kammartjänare, präster och älskarinnor. När du promenerar i de färgglada flyglarna med intrikata och utsmyckade ornament får du en inblick i hur de levde och verkade. Här är en guide till Istanbuls bästa palats!
Carl J Carl J 2019-06-20