2017-06-22

Nu hjälper vi dig att hitta rätt värme på semestern!

Med TUIs värmeguide kan du enkelt se var och när det är bäst att åka för att du ska få uppleva den värme som är bäst just för dig. Vissa gillar en behagligare temperatur, andra vill ha det riktigt hett - vi guidar dig rätt!

Riktigt hett eller lagom varmt?

Tillhör du resenärerna som tycker att temperaturen är bland det allra viktigaste? Då är du inte ensam - och då har vi lösningen för dig med Tuis värmeguide! Vissa vill ju uppleva den där riktigt tropiska hettan, gärna med hög luftfuktighet, medan andra är ute efter något som mer liknar en skön svensk sommardag. Men var ska man åka för att träffa rätt - och när?
Med Tuis värmeguide kan du enkelt söka fram den månad du vill resa och se vilka resmål som faller in under respektive kategori: riktigt varmt, med en snittemperatur över 28 grader, "lagom" varmt, med en temperatur runt 23-28 grader, eller svensk försommarvärme med 18-22 grader.

Använd Tuis värmeguide

Svensk försommar

varmeguide-tui

Här kan du spana in TUIs fullständiga värmeguide.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12