Nu hjälper vi dig att hitta rätt värme på semestern!

2017-06-22
Jessica E
Med TUIs värmeguide kan du enkelt se var och när det är bäst att åka för att du ska få uppleva den värme som är bäst just för dig. Vissa gillar en behagligare temperatur, andra vill ha det riktigt hett - vi guidar dig rätt!

Riktigt hett eller lagom varmt?

Tillhör du resenärerna som tycker att temperaturen är bland det allra viktigaste? Då är du inte ensam - och då har vi lösningen för dig med Tuis värmeguide! Vissa vill ju uppleva den där riktigt tropiska hettan, gärna med hög luftfuktighet, medan andra är ute efter något som mer liknar en skön svensk sommardag. Men var ska man åka för att träffa rätt - och när?
Med Tuis värmeguide kan du enkelt söka fram den månad du vill resa och se vilka resmål som faller in under respektive kategori: riktigt varmt, med en snittemperatur över 28 grader, "lagom" varmt, med en temperatur runt 23-28 grader, eller svensk försommarvärme med 18-22 grader.

Använd Tuis värmeguide

Svensk försommar

varmeguide-tui

Här kan du spana in TUIs fullständiga värmeguide.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

5 veganska recept på TUI Family Life

För oss på TUI är det viktigt att ständigt förnya och förbättra våra buffér på våra hotell. De senaste åren har vi satsat lite extra på fixa riktigt bra vegetariska och veganska rätter som passar hela familjen. Här är 5 veganska recept från våra bufféer på TUI Family Life, de är dessutom glutenfria så alla ska kunna hitta sin favorit i buffén!
Hanna P Hanna P 2019-05-06

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06