Egen villa med pool på Cypern

Funderat på att hyra hus på Cypern? Med oss kan du boka hela paketet, både en egen villa och flyg. Vi har flera villor att välja mellan, vissa med fyra sovrum och plats för upp till 8 personer! Du kan bland annat välja att bo i en villa med havsutsikt eller med tillgång till barnklubb på närliggande hotell. Läs vidare för våra bästa tips!

Tänk dig att ha en egen villa på semestern, med en alldeles egen pool. Där solstolar står uppställda kring poolen, bara för er. När det blir kväll och barnen har lagt sig i sina rum, kan ni vuxna slå er ned på terrassen. Duka upp meze (cypriotiska smårätter) med haloumi, oliver, bröd och olika röror och njut av maten och varandras sällskap. Lite ”hemmakänsla”, fast borta..

Blue Star Althea Beach & Villas

På vårt Blue Star-hotell Althea Villas i Fig Tree Bay kan du boka en egen villa. Husen ligger en liten bit bort från hotellområdet som ger ett lugnt och avskilt läge, men med närhet till alla bekvämligheter som hotellet har. Välj mellan en modern fyrarumsvilla eller en femrumsvilla. Och vill du boka med begränsad havsutsikt så finns möjlighet till det. Om barnen blir uttråkade, då kan ni ju alltid kila över till hotellområdet där de kan träffa Bamse. Du själv kan unna dig en behandling i hotellets spa. Här kan du läsa mer om Blue Star Althea Villas.

Nausicaa Villas

Här bor du i en egen villa i radhusstil med två eller tre sovrum. Inte nog med att villorna har en riktigt snygg design, du har även tillgång till barnklubb på systerhotellet TUI Family Life Nausicaa Beach. Du får helt enkelt alla fördelar med att ha en helt egen villa och tillgång till alla faciliteter på vårt TUI Family Life. Kanske delta i ett träningspass för att sedan dra dig tillbaka till villan för ett dopp i poolen. Det bästa av två världar! Läs om och se fler bilder på Nausica Villas här.

Thalassines Villas

Sju kilometer utanför Nissi Beach-stranden ligger hotell Thalassines Villas. Villorna ligger i lugna omgivningar, alldeles intill stranden. Du kan välja mellan två typer av villor. Ena villan rymmer 5-7 personer och den andra 8. Den lilla strandbaren serverar middag på kvällarna, men om du gillar att laga mat så är detta hotell ett perfekt val. Du har nämligen en grill på terrassen och ibland stannar försäljare från den närliggande byn till vid villorna med färsk fisk, frukt och grönsaker. Läs mer och boka Thalassines Villas här.