Cypern i bilder

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och kristallklart, turkost vatten. Låt dig inspireras av våra bilder från Cypern och dröm dig bort till din nästa semester.
Res med TUI till Nissi beach på Cypern
Nissi Beach är ofta på topplistor över världens finaste stränder. Den mjuka sanden vid Nissi Beach ser ut att smälta ner i vattnet som skimrar i turkost. Nissi betyder på grekiska en liten ö och har mycket riktigt en liten ö som man kan gå till genom vattnet.
Medelhavets klaraste vatten på Cypern - TUI
Många av Cyperns stränder är certifierade med EU "Blå Flagg" för rent vatten och ekovänlighet, det innebär att stränderna följer alla normer, regler och förordningar som krävs i den Europeiska unionen.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern
Limassol är Cyperns näst största stad. Här kan du kombinera sol och bad med stadspuls, kultur och shopping.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern Limassol
Njut av Limassols fina stränder, du kan du välja mellan flera både i och omkring stan.
Res med TUI till Larnaca på Cypern
I Larnaca kan du bo direkt vid stranden och ändå njuta av folklivet i en stad. Här finns en lång fin sandstrand, en bred palmkantad strandpromenad och flera eleganta trottoarserveringar att välja bland.
Res med TUI till Cypern
I Aiya Napa kan du ta sköna promenader hela vägen längs havet på strandpromenaden som bitvis är en liten stig.

Liknande inlägg

Zanzibars stränder

Zanzibar, utanför Tanzanias kust, är en en sådan där paradisö som du ser på omslaget av glansiga resemagasin eller vykort. Kritvita stränder som kantas av gröna palmer, ett hav som är knallblått och parasoller med halmtak. Men vad skiljer de olika strändena åt och vilka är ett måste att se och uppleva? Låt oss guida dig till Zanzibars ändlösa stränder.
Towe A Towe A

Vuxenhotell i Grekland

Vare sig du reser med din partner, med din bästa vän eller med din mamma så kan det ibland vara skönt att bo på ett hotell som riktar sig till vuxna. Här har vi samlat några av våra mest uppskattade vuxenhotell i Grekland!
Marie L Marie L

Framtida förebilder på Curacao

Den tropiska pärlan Curacao har mångsidig kultur, kristallklart vatten och sommar året om. Öns rika natur och historia har lämnat ett värdefullt arv. För att bevara allt vackert ön har att bjuda på, så vill TUI Care Foundation bidra till att miljöutbilda framtidens lärare.
Carl J Carl J

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J