Cypern i bilder

2019-05-13
Ulrica T
Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och kristallklart, turkost vatten. Låt dig inspireras av våra bilder från Cypern och dröm dig bort till din nästa semester.
Res med TUI till Nissi beach på Cypern
Nissi Beach är ofta på topplistor över världens finaste stränder. Den mjuka sanden vid Nissi Beach ser ut att smälta ner i vattnet som skimrar i turkost. Nissi betyder på grekiska en liten ö och har mycket riktigt en liten ö som man kan gå till genom vattnet.
Medelhavets klaraste vatten på Cypern - TUI
Många av Cyperns stränder är certifierade med EU "Blå Flagg" för rent vatten och ekovänlighet, det innebär att stränderna följer alla normer, regler och förordningar som krävs i den Europeiska unionen.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern
Limassol är Cyperns näst största stad. Här kan du kombinera sol och bad med stadspuls, kultur och shopping.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern Limassol
Njut av Limassols fina stränder, du kan du välja mellan flera både i och omkring stan.
Res med TUI till Larnaca på Cypern
I Larnaca kan du bo direkt vid stranden och ändå njuta av folklivet i en stad. Här finns en lång fin sandstrand, en bred palmkantad strandpromenad och flera eleganta trottoarserveringar att välja bland.
Res med TUI till Cypern
I Aiya Napa kan du ta sköna promenader hela vägen längs havet på strandpromenaden som bitvis är en liten stig.

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Citronhajar på Kap Verde

De böjda tänderna och det vassa luktsinnet gör citronhajen till en av havets mest effektiva köttätare. Den här solojägaren har fått namnet från sin gula färg. Medan deras syn sviktar så hittar de byten genom ampuller som registrerar elektriska fält. Människans syn är som bekant ganska bra i dagsljus, åtminstone så pass bra att du enkelt kan få syn på flera av dessa fantastiska varelser runt Kap Verdes kristallklara vatten.
Carl J Carl J 2019-07-11

Palats i Istanbul - 6 tips

I flera hundra år levde de ottomanska höjdarna i lyx få kan drömma om, sida vid sida med kammartjänare, präster och älskarinnor. När du promenerar i de färgglada flyglarna med intrikata och utsmyckade ornament får du en inblick i hur de levde och verkade. Här är en guide till Istanbuls bästa palats!
Carl J Carl J 2019-06-20

7 tips på weekendstäder med härliga stränder! (och 2 bubblare)

Att hösten är här betyder inte att du missat chansen att njuta av sol och bad. Du kan nå värmen utan att flyga i flera timmar eller vara borta i flera veckor. Sensommarvärmen finns närmare än du kanske tror. Här är sju städer i Europa där du enkelt kan kombinera en cityweekend med strandhäng.
Hanna P Hanna P 2019-05-29