Cypern i bilder

2019-05-13
Ulrica T
Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och kristallklart, turkost vatten. Låt dig inspireras av våra bilder från Cypern och dröm dig bort till din nästa semester.
Res med TUI till Nissi beach på Cypern
Nissi Beach är ofta på topplistor över världens finaste stränder. Den mjuka sanden vid Nissi Beach ser ut att smälta ner i vattnet som skimrar i turkost. Nissi betyder på grekiska en liten ö och har mycket riktigt en liten ö som man kan gå till genom vattnet.
Medelhavets klaraste vatten på Cypern - TUI
Många av Cyperns stränder är certifierade med EU "Blå Flagg" för rent vatten och ekovänlighet, det innebär att stränderna följer alla normer, regler och förordningar som krävs i den Europeiska unionen.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern
Limassol är Cyperns näst största stad. Här kan du kombinera sol och bad med stadspuls, kultur och shopping.
Tui erbjuder ett stort utbud av resor till Cypern Limassol
Njut av Limassols fina stränder, du kan du välja mellan flera både i och omkring stan.
Res med TUI till Larnaca på Cypern
I Larnaca kan du bo direkt vid stranden och ändå njuta av folklivet i en stad. Här finns en lång fin sandstrand, en bred palmkantad strandpromenad och flera eleganta trottoarserveringar att välja bland.
Res med TUI till Cypern
I Aiya Napa kan du ta sköna promenader hela vägen längs havet på strandpromenaden som bitvis är en liten stig.

Liknande inlägg

Hållbar turism på Kap Verde

De senaste decennierna har besökarna till Kap Verde blivit fler, och det är inte särskilt svårt att förstå varför. Lika långa stränder som somrar och behagligt klimat året om. En ökad mängd gäster har medfört mer avfall, något som vi vill stävja genom TUI Clean & Green-projektet på Kap Verde, ett TUI Care Foundation-initiativ med fokus på avfall, energi och vatten.
Carl J Carl J 2019-09-17

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

Palats i Istanbul - 6 tips

I flera hundra år levde de ottomanska höjdarna i lyx få kan drömma om, sida vid sida med kammartjänare, präster och älskarinnor. När du promenerar i de färgglada flyglarna med intrikata och utsmyckade ornament får du en inblick i hur de levde och verkade. Här är en guide till Istanbuls bästa palats!
Carl J Carl J 2019-06-20