5 vuxenhotell på Cypern

2019-05-09
Lina B
Längtar du efter en avkopplande semester med kristallklara bad, härliga middagar och kvalitetstid? Då är något av våra barnfria hotell på Cypern något för dig. Oavsett om du reser med din kärlek, bästa vän eller mamma. Läs vidare för våra bästa tips!
TUI Sensimar Bay by Atlantica

TUI Sensimar Bay by Atlantica

TUI Sensimar Bay by Atlantica utanför Limassol är det servicen som står i fokus. Här blir du väl uppassad, både på hotellområdet och på strandtavernan som också ingår i All Inclusive. För att sätta en extra guldkant på tillvaron här rekommenderas rum med havsutsikt.

Hotell Atlantica Golden Beach på Cypern

Atlantica Golden Beach

På All Inclusive-hotellet Atlantica Golden Beach bor du på första parkett mot havet. Här finns en stor hotellträdgård med solstolar som ger en både lummig känsla och gott om plats för total avkoppling. Pafos stad med fiskehamn, restauranger och butiker ligger bara en kort taxiresa från hotellet.

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel på Cypern

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel tillhör ett av våra mer romantiska vuxenhotell på Cypern! Hotellet ligger precis som Atlantica Golden Beach i orten Pafos på Cyperns västra kust . Här kan du enkelt varva vilostunder i skuggan med kostnadsfria fitnesspass, skönhetsbehandlingar i hotellets spa. Från hotellet leder en härlig strandpromenad in till centrum.

Hotell Sunrise Jade på Cypern

Sunrise Jade

Femstjärniga Sunrise Jade är en av våra hotellnyheter för sommaren 2019. Läget är perfekt, precis vid stranden och med promenadavstånd till centrum. Här får du nybyggd lyx med alla faciliteter du kan tänkas behöva, flera restauranger, fint spa och rum med swim-up för dig som vill lyxa till det extra på semestern.

Hotell Tasia Maris Beach på Cypern

Tasia Maris Beach

Hotell Tasia Maris Beach, ligger vid en av de många ljusa och fina stränderna vid Nissi Beach. Här råder en avslappnad stämning och poolområdet är lugnt. Utanför hotellet breder stranden och havet ut sig. Till folkvimmel och shopping, är det bara en kort promenad. För att göra livet riktigt bekvämt finns All Inclusive som tillval.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12