3 lyxhotell utöver det vanliga

2017-07-10
Emily G.
Är du på jakt efter ett riktigt over-the-top lyxhotell där du kan vältra dig i flärd – då är detta hotellen för dig. Läs vidare om femstjärniga hotell, kända designers och gigantiska sviter.

Lux Belle Mare, Mauritius

Hotellet har en egen food truck beståendes av en Rolls Royce Hooper Limousine från 1933 . Behöver vi säga mer? Jo, detta lyxhotell har en barnklubb för familjer som vill ha något utöver det vanliga. Här kan små jetsettare ta en paus från solen med aktiviteter som tröjtryck och tårtbakning. Och hotellets egengjorda glass går hem hos både barn och vuxna. Lux Belle Mare har även ett eget microbryggeri, romprovning, golfpaket, ridutflykter och klarröda Martonecyklar att låna.

Lux Belle Mare har en egen food truck med en Rolls Royce.
Maten som serveras från Lux Belle Mares egen food truck har latinamerikanska influenser.

Armani Hotel Dubai, Förenade Arabemiraten

Ett resmål som genomsyras av överdådig lyx och flärd är så klart Dubai och Förenade Arabemiraterna. Om du är en riktig lyxlirare ska du checka in på Armani Hotel Dubai som är det enda hotellet i Burj Kalifa, världens högsta byggnad. Våning 39 (av 163) är en enda svit på hela 390 kvadratmeter. I runda slängar kostar den ca 50 000:- per natt. De "vanliga" sviterna, har en betydligt mer blygsam prislapp och det högklassiga boendet kan bokas här.

Bo i världens högsta byggnad på lyxhotellet Armani Hotel Dubai.
Armani Hotel Dubai är både femstjärnigt och enda hotellet i världens högsta byggnad, Burj Kalifa.

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay, Vietnam

Kanske ett av våra just nu häftigaste hotell ligger på ön Phu Quoc som tillhör Vietnam. Hotellet är designat av arkitekten Bill Bensley som är känd för sina egensinniga lyxhotell världen över. Bill Bensley skapar magiska drömvärldar genom annorlunda designkoncept och storytelling. Just detta hotell är som ett fiktivt universitet med inspiration från zoologi, botanik och kemi. Rummen har högt i tak, stukaturer och Le Jardin-rummen har en egen liten trädgård som vaktas av två majestätiska hundstatyer i brons.
Är du det minsta intresserad av design och inredning måste du bara kolla på fler bilder från JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay.

Lyxiga JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay i Vietnam.
Välkommen in i en förtrollad värld på lyxhotellet JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay.

Vi har samlat resmålens mest exklusiva hotell under namnet De Luxe. Där kan du spana in fler lyxhotell med allt från gourmetrestauranger till högklassiga spa.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

5 veganska recept på TUI Family Life

För oss på TUI är det viktigt att ständigt förnya och förbättra våra buffér på våra hotell. De senaste åren har vi satsat lite extra på fixa riktigt bra vegetariska och veganska rätter som passar hela familjen. Här är 5 veganska recept från våra bufféer på TUI Family Life, de är dessutom glutenfria så alla ska kunna hitta sin favorit i buffén!
Hanna P Hanna P 2019-05-06

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06