FULLBOKAT Nu är det äntligen dags för ytterligare en träningsresa tillsammans med COOP & Mersmak. Tillsammans åker vi på en inspirerande och garanterat rolig resa till Kreta och TUIs Blue Star Euphoria Resort den 19 maj till 26 maj. Här laddar vi batterierna och lapar AD-vitaminer efter vinterns mörker och startar sommaren på bästa sätt. Både under och mellan våra aktiviteter, som består av bland annat matlagning, yoga och dans, brukar skratten och glädjen vara en självklar deltagare i gruppen. Du som COOP-medlem får naturligtvis poäng för resans grundpris.

Vårens ”Kom i Form” resa är fylld av allt som får oss att må bra. Resan är för dig som vill göra mer på semestern än bara sola. Veckan bjuder på ett smörgåsbord av träning och aktiviteter för alla, oavsett om du är otränad och vill komma igång eller för den mer vältränade. Åk med kompisar, kollegor eller ensam. Kom hem starkare, gladare och friskare med en känsla av att allt är möjligt.
Under veckan kommer vi även att göra en utflykt till den fantastiskt vackra, rosa stranden Elafonissi. Som allt detta inte vore nog, så kommer vi även att hitta sångglädjen tillsammans samt bli inspirerade under matlagningsworkshops och kostföreläsningar. Tillsammans med COOP & Sveriges bästa och mest inspirerande profiler får du din bästa må bra-vecka någonsin.

Så kan en dag se ut:

08.00 Kundalini Yoga eller löpning
10.00 Dans med Laila Adéle eller Funktionell träning
11.00 Löpskola eller Stark mage inifrån & ut
11.45 Tabata eller Axel & rygg hälsa
12.15 Cirkelträning eller Hållbar Styrka
12.45 Styrka To Go Ben eller fyskampen
SIESTA/LUNCH
14.30 Dans med Laila Adéle eller Handduksträning
15.15 Stark & Rörlig eller Explosion
15.15 Cardio eller Rumpa + Lår
16.15 YinYoga eller Swimrun
16.00-17.00 Mellanmål för gruppen
18.30 Bubbel & Mingel
19.00 Föreläsning
20.00 Middag

Du väljer självklart fritt hur många och vilka pass du går på.

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur
 • Mat på flyget
 • Incheckat bagage på flyget (se respektive flygbolags regler)
 • Transfer
 • Boende 7 nätter (del i dubbelrum)
 • Utflykt till den rosa stranden, Elafonissi.
 • All inclusive
 • Fullspäckat träningsprogram
 • Yogamatta och goodiebag
 • Boka tidigt rabatt: 500 :-/bokning (gäller endast under bokningsperioden 6/11 - 13/11)

Reser du själv? Boka ”dela rum med annan deltagare” och få en vän för livet!

Frivilliga tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Kom i form-träningsresa: 19/5 – 26/5

Vi bor på: Blue Star Euphoria Resort, Kreta
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Pris från: 15 395:- för COOP-medlemmar (från 15 995:- för icke medlemmar)

På resan kommer du bland annat att möta följande tränare/profiler:

Boka din träningsresa med TUI

Markus Rüdel

Kundaliniyoga lärare, medicinsk PT, löpcoach & fysexpert. Markus kunskap och erfarenhet är det få som kan slå. Med sin otroliga närvaro och lugn är Markus stressreducerande och stärkande yoga den bästa starten och avslutet på dagen. På Markus pass jobbar vi med styrka på djupet, långsamt och kontrollerat.

Boka din träningsresa med TUI

Leila Söderholm

En av Sveriges mest omtyckta hälsoexperter, hon har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon får oss att glömma tiden och ge allt vi har. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp. och med över 20 års erfarenhet så har hon en rik kunskapskälla att ösa ur.

Boka din träningsresa med TUI

Elin Karlsson

Elin Karlsson är en ljuvlig gotländska som arbetat som PT i många år.
Hon har en bredd som gör att hon kan inspirera och instruera oss i de flesta olika träningsformerna. Elins otroligt gulliga personlighet peppar igång alla, oavsett om vi svettas på utmanande Hiit pass eller lättare pass.

Boka din träningsresa med TUI

Laila Adéle

Unikt tillfälle att dansa med Laila Adéle som är utbildad danslärare. Underbart pedagogisk som ger oss dans kryddat med sin underbara snabbtänkta humor. Hon har Sveriges bästa röst och är Sångerska & musikalartist. Vi har sett henne i många produktioner genom åren. Laila har medverkat i Melodifestivalen & är just nu högaktuell med Ledmotivet till Lejonkungen ”En värld full av liv”. Självklart kommer Skönsjungande Laila att förgylla vistelsen med sin sång.

Kom i form med Coop och TUI

Jane Nilsson

Känd som ”Träningsinspiratören” Konditionsexpert & erfaren PT som brinner för att stärka, inspirera och peppa dig för att ta din träning till nästa nivå. Vad sägs om funktionell träning, hitta sköna löpsteg eller varför inte utmanas i Swimrun och intervaller av olika former! Iron Woman från Markaryd som ser alla på deras egen nivå.

Boka din träningsresa med TUI

Michael Angress

En älskad tränare sen två decennier tillbaka med flera utmärkelser och nomineringar till årets tränare. I 10 år har vi sett Michael i på Tv4 i ”Malou efter tio”, där han med sitt underbara sätt och djupa kunskap ger tittarna och gästerna i programmet ovärderlig hjälp. Det är med stor glädje vi har nöjet att erbjuda er chansen att träna med en av Sveriges bästa och kunnigaste tränare.

Boka din träningsresa med TUI

Danielle Brookes

Kock, receptmakare och matkreatör på Coop. En mästare på att svänga ihop nyttiga och smakrika rätter. Matkoll på högsta nivå och bäst på att inspirera andra.

Boka din träningsresa med TUI

Annika R Malmberg

Har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag som artist och föreläsare specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer - både på jobbet och hemma. Med humor och självinsikt hjälper hon människor att få sina relationer att fungera trots olikheter och tillkortakommanden. Hon har en egen föreställning Relationsshowen som under våren 2020 är ute på en Sverigeturné.