Höstens träningsresor "Kom i form med Coop och Mersmak" är nu fullbokade!
Tillsammans åker vi på en inspirerande och garanterat rolig resa till TUI’s Kreta. Här laddar vi batterierna och lapar AD vitaminer inför kommande vinters mörker. Både under och mellan våra aktiviteter som består av bland annat matlagning, yoga och dans brukar skratten och glädjen vara en självklar deltagare i gruppen.
Du som Coop-medlem får naturligtvis poäng för resans grundpris.

"Kom i form" resan är fylld av allt som får oss att må bra. Resan är för dig som vill göra mer på semestern än bara sola. Veckan bjuder på ett smörgåsbord av träning för alla oavsett om du är otränad och vill komma igång eller för den mer vältränade. Åk med kompisar, kollegor eller ensam. Kom hem starkare, gladare och friskare med en känsla av att allt är möjligt. Tillsammans med Coop och Sveriges bästa och mest inspirerande profiler får du din bästa må bra-vecka någonsin.

Så här kan en dag se ut:

07.30 Morgonyoga
08.00 Löpning/Powerwalk
10.00 MatSmart föreläsning med Coop
11.15 Rumpa, lår, Kondition eller Core
12.00 HIIT eller Dansa Disco
Lunch & siesta
14.45 Styrka ToGo Ben + mage eller Pilates
15.30 Vatten fys eller Tabata
Mellanmål
16.30 Yin yoga eller Dansa Jive
18.30 Mingel och bubbel
19.00 Föreläsning
20.00 Middag/Grillkväll

Du väljer självklart fritt hur många och vilka pass du går på.

Allt detta ingår:

  • Flyg tur och retur
  • Mat på flyget
  • Incheckat bagage på flyget (se respektive flygbolags regler)
  • Transfer
  • Boende 7 nätter (del i dubbelrum/lägenhet)
  • All Inclusive
  • Fullspäckat träningsprogram
  • Goodiebag

Aktuella datum:
1 oktober - 8 oktober 2019 - FULLBOKAT
8 oktober - 15 oktober 2019 - FULLBOKAT

Kom i form-träningsresa: 1-8 oktober 2019

Vi bor på: Blue Star Euphoria Resort, Kreta
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå
Pris: från 14 995:- för COOP-medlemmar (från 15 595:- för icke medlemmar)

På resan kommer du bland annat att möta följande tränare/profiler:

Cecilia Ehrling - profil på träningsresa med TUI

Cecilia Ehrling

Känd från Let’s dance. Cecilia kommer att få dig att dansa loss i allt från disco till samba, zumba och annan rolig dansträning. Underbar pedagog som får alla att älska dans. Lätt och roligt!

Kom i form med Coop och TUI

Thomas Järvheden

En av landets mest briljanta och prisade komiker hänger med oss till Kreta! Han är inte bara fantastisk på scen i sina soloföreställningar, han gör tv & radio och både sjunger och skriver egen musik. På Kreta förgyller han våra kvällar med sin fantastiska humor och karisma!

Leila Söderblom - profil på träningsresa med TUI

Leila Söderholm

Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon får oss att glömma tiden och ge allt vi har. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp.

Michael Angress - profil på träningsresa med TUI

Michael Angress

Michael har vi sett i på TV i ”Malou efter tio”, där han med sitt underbara sätt och djupa kunskap ger tittare och gästerna i programmet ovärderlig hjälp. Det är med stor glädje vi har nöjet att erbjuda dig chansen att träna med en av Sveriges mest omtyckta, bästa och mest kunniga tränare.

Danielle Brookes är kock, receptemakare och profil på TUIs träningsresa Kom i form

Danielle Brookes

Kock, receptmakare och matkreatör på Coop. En mästare på att svänga ihop nyttiga och smakrika rätter. Matkoll på högsta nivå.

Kom i form med Coop och TUI

Charlotte Althin

Charlotte brinner för att förmedla träningsglädje och hjälpa andra till ett bättre och mer hälsosamt liv. En av Sveriges mest uppskattade instruktör, inspiratör och föreläsare.
Bra musik, humor och enorm glädje bjuder Charlotte på i varje pass.

Kom i form med Coop och TUI

Elin Karlsson

En ljuvlig gotländska som arbetat som personlig tränare i många år. Hennes bredd gör att hon kan instruera oss i de flesta olika träningsformer. Elins fantastiska personlighet inspirerar och peppar igång oss alla oavsett om vi svettas på utmanande Hiit pass eller ett lite lättare pass.

Kom i form med Coop och TUI

Nanny-Maja Anderback

Tjejen från Umeå som inte bara har en kandidatexamen i idrottsmedicin och snart är färdig fysioterapeut, hon är även en yogalärare av rang. Hennes gedigna erfarenhet och kunskap om kroppen kommer garanterat att få dig avstressad, avslappnad och mjuk i kroppen.

Kom i form-träningsresa: 8-15 oktober 2019

Vi bor på: Blue Star Euphoria Resort, Kreta
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.
Pris: från 14 995:- för COOP-medlemmar (från 15 595:- för icke medlemmar)

På resan kommer du bland annat att möta följande tränare/profiler:

Ann Wilson är en av profilerna på TUIs träningsresa Kom i Form

Ann Wilson

Let's Dance domaren Ann, inspirerar och med sin djupa kunskap & lär oss dansens grunder. Njut av olika dansstilar, roliga stegkombinationer allt varvat med värme, glädje och humor.

Mia Törnblom är en av profilerna på TUIs träningsresa Kom i Form

Mia Törnblom

Briljanta Mia coachar dig till starkare självledarskap och uppmuntrar dig att ta plats med ansvar och generositet. Generös, klok och underbar är underdrifter när det gäller Mia. Många skratt och ny mental kraft utlovas.

Peter Jidhe är en av profilerna på TUIs träningsresa Kom i Form

Peter Jidhe

Träna tillsammans med en av Sveriges mest älskade programledare. Peter lever med diabetes och vet hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa.
Vi blir de första i världen som får träna med Peter!

Leila Söderblom - profil på träningsresa med TUI

Leila Söderholm

Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Hon får oss att glömma tiden och ge allt vi har. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp.

Sara Begnér - matkreatör och profil på träningsresa med TUI

Sara Begnér

Mer Smaks matkreatör och chef för Coops provkök lär dig hur ditt vardagsmatliv kan bli godare, grönare och nyttigare utan att för den skull bli tråkigare.

Kom i form med Coop och TUI

Jane Nilsson

Känd som ”Träningsinspiratören” som tränar allt från maratonlöpare till nybörjare. En erfaren PT som brinner för att stärka, inspirera och peppa dig för att ta din träning till nästa nivå. Vad sägs om crawl i poolen, hitta sköna löpsteg eller varför inte utmanas i Swimrun och intervaller av olika former!

Kom i form med Coop och TUI

Markus Rüdel

Kundaliniyoga-lärare, medicinsk PT, löpcoach & fysexpert. Markus kunskap och erfarenhet är det få som kan slå. Varje dag startar och avslutas med Markus stressreducerande och stärkande yoga.