Det allra finaste med semester har ingenting att göra med vilken mark du står på, vilket hav du doppar tårna i eller på vilket språk du säger god morgon. Semester på hemmaplan kan innebära precis lika härlig tid tillsammans med de du älskar, lika spännande upplevelser och lika stor avkoppling som en utlandsresa.

Med TUI Villas kan du boka semesterhus och lägenheter i hela Sverige. Från västkusten och Stockholms skärgård till Öland, Dalarna och allra längst upp i norr. I TUI-appen och på gotui kan du dessutom hitta upplevelser och utflykter i Sverige och hela världen.

Boka din staycation med TUI Villas

Boka din Staycation med TUI

Se våra bästa erbjudanden för en semester i Sverige. Välj bland ett stort utbud av semesterlägenheter och semesterhus och boka din staycation med TUI Villas.

Hitta ditt boende här

Hotelltips för din staycation

Boka din Staycation med TUI och TUI Villas

Läcker strandvilla

Modernt hus på Öland med fantastikt läge ett stenkast från havet.

Boka din Staycation i Sverige med TUI och TUI Villas

Underbara Skåne

Unik stuga belägen precis vid Angsjön strax öster om Osby.

Boka din Staycation i Sverige med TUI och TUI Villas

Bo på båt. På land

Från förens terrass har ni en fantastisk utsikt över den egna hamnen och ut över den vackra sjön Skagern.

Boka din Staycation i Sverige med TUI och TUI Villas

För stora sällskapet

För åtta vuxna + två barn i en av Bohusläns vackraste pärlor, Bovallstrand.

Ta del av våra bästa erbjudanden för en semester i Sverige genom att ladda ner TUI Sverige – din reseapp från App Store eller Google Play.

Vanliga frågor om Staycation

Här nedanför svarar vi på några av de vanligaste frågorna om våra Staycation.

 • Vad betyder Staycation?

  Staycation betyder att du skapar en semesterkänsla genom att semestra i din egen hemstad eller andra delar av landet där du bor.

 • Hur bokar man Staycation?

  När du klickar på "Boka din Staycation med TUI" länkas du vidare till TUI Villas, som är ett eget bolag inom TUI Group. Där väljer du land, region, datum, antal personer och objekttyp i sökfältet. I dag erbjuds ca 4 500 semesterboenden hos TUI Villas.

 • Staycation i Stockholm

  Vi erbjuder ett brett utbud av Staycation-alternativ i Stockholm. Vad sägs om en Staycation i Stockholms skärgård i en villa med havsutsikt, eller en avkopplande semester i lantlig miljö med sjöutsikt, badtunna och bastu? Hos oss hittar du semesterboenden för mindre och större sällskap.

 • Att göra på sin Staycation

  Staycation är ett sätt att skapa semesterkänsla genom att upptäcka nya semesterboenden, orter och upplevelser på nära håll. Se dig själv som turist på hemmaplan och utforska nya restauranger, platser och aktiviteter som intresserar dig och ditt Staycation-sällskap. Du kan också boka upplevelser för din Staycation i Sverige hos gotui. Här hittar du bland annat privata cykelturer, samt guidade turer i såväl Stockholm som Göteborg och Malmö.

När du gör en sökning här leds du vidare till TUI villas bokningsportal för semesterhus. TUI villas är ett eget bolag inom TUI Group. Om du har några frågor kring tjänster eller utbud, hittar du mer information och kontaktuppgifter på TUIvillas.com

Har du frågor om hotell eller bokningar och vill komma i kontakt med TUI villas? Klicka på knappen nedan.

Frågor & kontakt